<strong><p>PRIKK LIK:</strong> Rafferty Law blir beskrevet som prikk lik sin berømte far, Jude Law. Foto: Splash News</p>

PRIKK LIK: Rafferty Law blir beskrevet som prikk lik sin berømte far, Jude Law. Foto: Splash News

Vis mer

Jude og Rafferty Law:

- Han er som snytt ut av nesa på faren sin

Hollywood-stjernens eldste sønn er en kopi av skuespilleren.

Publisert

(Se og Hør): En rekke store Hollywood-stjerner er i dag foreldre til barn som selv er i ferd med å bli voksne.

Og fascinasjonen for den slående likheten mellom kjendis-mor og datter, eller berømt far og sønn, eller celebre foreldre og deres barn generelt, kjenner få grenser i kjendispressen.

Blant de kjendisbarna som er som snytt ut av nesa på sitt berømte opphav, er 21 år gamle Rafferty Law, sønnen til skuespillerne Jude Law (45) og Sadie Frost (52).

- Kunne vært Jude

Danske Se og Hør har bitt seg merke i likheten, og skriver følgende om 21-åringen:

- Rafferty Law har vanskelig for å komme unna at han er sønn av skuespiller Jude Law.

- Er vi på 90-tallet? Hvis man ikke visste bedre, kunne man godt vært tilbøyelig til å tro at dette forestiller Jude Law for 25 år siden.

<strong>BLOND:</strong> Jude Law med sine berømte, blonde lokker i 2004. Foto: AP / NTB Scanpix
BLOND: Jude Law med sine berømte, blonde lokker i 2004. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Karrierevalg

Det blir blant annet trukket likheter mellom det blonde, blekede håret som Rafferty har, som også hans berømte far hadde i sine yngre dager.

Dette er imidlertid ikke første gang 21-åringen har fått oppmerksomhet internasjonalt. I november debuterte han nemlig som modell, og den unge kjekkasen kombinerer nå en lovende modellkarriere med en fremtid som musiker.

Rafferty har blant annet gjort kampanjer for det svenske klesmerket Tiger of Sweden. Han har også gått på catwalken for Dolce & Gabbana en rekke ganger.

På sosiale medier har den populære sønnen fått en solid følgerskare med over hele 40 000 følgere.

<strong>MED GWYNETH PALTROW:</strong> Her er Jude Law og Matt Damon i filmen The Talented Mr Ripley i 1999. Foto: NTB Scanpix
MED GWYNETH PALTROW: Her er Jude Law og Matt Damon i filmen The Talented Mr Ripley i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Modellsøsken

Jude Law var gift med Sadie Frost fra 1997 til 2003. I tillegg til Rafferty, har de også barna Iris (17) og Rudy (15) sammen.

Rafferty er ikke den eneste i søskenflokken som har prøvd seg som modell. Iris har også latt seg avfotografere.

I 2015 debutarte Iris som modell for det britiske motemerket Illustrated People, som hun selv dokumenterte på sin Instagram-profil. Der har hun rundt 111 000 følgere.

Bildene spredte seg verden rundt, og flere sammenlignet henne blant annet med popstjernen Miley Cyrus.

Kliss like

Til tross for at Rafferty er slående lik sin berømte far, er han derimot ikke det første kjendis-barnet som ligner foreldre på en prikk.

Skuespiller Reese Witherspoon (41) og hennes datter Ava Elizabeth Phillippe (18) har i flere år skapt overskrifter med utseendet sitt. Mor og datter blir beskrevet som tvillinger, og kunne vært både bestevenninner og søstre.

At de to ligner har ikke gått internasjonale medier eller Twitter-brukere hus forbi. Flere kom med lovord til både mor og datter, og enkelte hevder å ikke kunne skulle dem fra hverandre, etter at de i fjor dukket opp på rød løper sammen.

Samme karriere

Den amerikanske supermodellen Cindy Crawford (52) la modellkarrieren på hylla i 2016, men hennes 16 år gamle datter, Kaia Gerber, følger i morens fotspor.

Det er heller ikke bare når det kommer til karriere de to damene ligner på hverandre. Da Kaia delte et bilde sammen med moren i fjor, fikk de fansen til å sperre opp øynene.

<strong>SAMME ALDER?:</strong> Kaia er som snytt ut av nesa på sin berømte modellmamma. Foto: Splash News / NTB scanpix
SAMME ALDER?: Kaia er som snytt ut av nesa på sin berømte modellmamma. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Cindy Crawford så nemlig ikke en dag eldre ut enn da hun slo gjennom, noe datteren også påpekte på bildet.

- Hvorfor ser vi like gamle ut?, skrev datteren på bildet.

LES OGSÅ: Så like at de ser det selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer