- Han er som en snill bestefar på TV

Kokke-kollegaen hevder Hellstrøm er mye tøffere i virkeligheten.

TØFFE TILBAKEMELDINGER: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har blitt et populært TV-navn etter sine mange tøffe tilbakemeldinger til norske kjøkkensjefer i TV-serien «Hellstrøm rydder opp» Foto: TV3
TØFFE TILBAKEMELDINGER: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har blitt et populært TV-navn etter sine mange tøffe tilbakemeldinger til norske kjøkkensjefer i TV-serien «Hellstrøm rydder opp» Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Eyvind Hellstrøm (61) har blitt kjent som en av Norges tøffeste kokker, gjennom TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp».

Men kokkekollegaen Lars Barmen (47) - som denne uken røk ut av kjendisversjonen av «71 grader nord» - hevder mesterkokken er langt tøffere i det virkelige liv.

Barmen hadde Hellstrøm som læremester, da han som tyveåring ble ansatt i gourmetrestauranten Bagatelle.

- For å si det pent er Hellstrøm som en snill, gammel bestefar på TV. På Bagatelle var det et knallhardt regime. Vi jobbet døgnet rundt. Jobben blir livet ditt, det er altopplslukende, men det er verdt det. Hellstrøm ble min læremester og jeg har mye å takke ham for, sier Barmen til Her og Nå.

Hellstrøm selv beskriver Barmen som en lærevillig elev.

- Han kom som en fersking og gikk ut som en kokk med mye ballast. Jeg vil karakterisere ham som en dyktig fagmann med mange kreative innspill, sier han til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Skriver bokbombe om Bagatelle?