Karianne Amlie Wahlstrøm og Grunde Myhrer:

- Han er som en lillebror for meg

Det sa klikk da de møttes på fest. Nå har Karianne og Grunde vært bestevenner i fem år.

RADARPAR: Karianna Amlie Wahlstrøm og Grunde Myhrer har søkt støtte hos hverandre i høst. Bestevennen har deltatt i hver sin realityserie. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
RADARPAR: Karianna Amlie Wahlstrøm og Grunde Myhrer har søkt støtte hos hverandre i høst. Bestevennen har deltatt i hver sin realityserie. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): Denne høsten har Karianne Amlie Wahlstrøm (26) sjarmert TV-seerne i senk med sin innsats i «Farmen». Samtidig har den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren og Grunde Myhrer (21) danset fletta av nesten alle konkurrentene sine i «Skal vi danse».

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Karianne og Grunde. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Karianne og Grunde. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Og under semifinalen til den populære dansekonkurransen, ble Grunde overrasket av en videohilsen fra Karianne. De to reality-deltakerne er nemlig bestevenner.

Nært og tett

Karianne og Grunde møttes i bursdagen til en felles venninne for fem år siden, og fant umiddelbart tonen.

- Siden har vi vært ekstremt gode venner. Hun har vært der mye for meg, og vi har fått et ganske nært og tett bånd. Hun er en jeg setter virkelig stor pris på, sier danse-kjekkasen til Se og Hør. Han røk ut i semifinalen.

Kjæresten er godkjent

Single Karianne er helt enig med Grunde.

- Grunde er mannen imitt liv. Vi er veldig glad i hverandre, men ikke som kjærester. Han er mer som en lillebror for meg, sier Karianne til Se og Hør.

Hun er også veldig fornøyd med Grundes valg av kjæreste.

- Hun er helt fantastisk og veldig søt, sier Karianne om Bergens-jenta Vilde Bjørnsen (21).

HAR FÅTT KJÆRESTE: «Paradise»-Grunde Myhrer er en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Nå bekrefter han at han har fått seg kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

Mamma er fan

Den flotte «Farmen»-deltakeren hadde med seg storesøster Tone Marie og mamma Ester Bomann Jonsen i Nydalen for å se kompisen svinge seg på dansegulvet.

- Det er to flotte damer med mye energi, og vi elsker å ha det gøy sammen, sier Karianne til Se og Hør, og avslører at moren er superfan av «Farmen».

Men selv er ikke 26-åringen blitt mettet av å være på TV.

- Jeg håper jeg får være med på «Skal vi danse» neste år!

LES OGSÅ: Lothepus trues av mulige nye regler