TIL USA: Jo Wood har fått nok, og reiser til USA - vekk fra Stones-stjernen Ronnie. Foto: Stella Pictures
TIL USA: Jo Wood har fått nok, og reiser til USA - vekk fra Stones-stjernen Ronnie. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han er som en elskovssyk valp

Kona gir opp kampen om ekteskapet, og flytter til USA.

SEHER.NO: Etter sirkuset rundt Stones-stjernen Ronnie Woods (61) kjærlighetsaffærer, har nå kona Jo Wood (53) bestemt seg for å forlate England - og søke lykken i USA.

Ronnie har denne sommeren fått mye oppmerksomhet for sine stunder med den russiske - og langt yngre - serveringsjenta Ekaterina Ivanova (20). Romansen så derimot ut til å ha tatt slutt etter at stjerne-gitaristen ble skrevet inn på et avrusningshjem, men ifølge The Sun er dettelangt fra tilfelle...

Det har fått musikerens kone til å tenne på alle plugger - og til slutt gi opp. Nå forlater hun hjemmet, og flytter til USA for å arbeide med sin bror.

Overfor den engelske avisen bruker en kilde sterke ord når han/hun skal karakterisere Ronnie.

- Han er som en elskovssyk valp, og klarer ikke å karre seg vekk fra "tenåringssyndromet". Derfor drar Jo til Statene for å "samle sammen bitene av seg selv", sier kilden.

Og:

- Dessverre har han virkelig falt for den russiske jenta. Å være borte fra minnene av Ron kommer til å gjøre Jo godt.

Kort tid etter avsløringene om forholdet valgte altså Ronnie Wood å legge seg inn til rehabilitering. Der skal han ha fortalt medpasienter vil gjøre alt for å redde ekteskapet, men at han ikke vil gi slipp på 19-åringen.

- Jeg elsker kona mi, men jeg har en kjæreste og jeg elsker henne også.

- Han går til terapi flere ganger om dagen. I åpne terapitimer forteller han gjerne om hvordan han slites mellom to kvinner. Han forklarer at han elsker dem begge. Det høres rart ut, men det er faktisk sånn han føler det, sa en kilde til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Han er veldig god i senga