PROGRAMLEDER: Hver fredag ser du Stian Blipp på skjermen som programleder for Idol. Foto: TV 2
PROGRAMLEDER: Hver fredag ser du Stian Blipp på skjermen som programleder for Idol. Foto: TV 2Vis mer

- Han er som en bestekompis

Stian Blipp snakker ut om det nære forholdet til pappa

SEOGHØR.NO:   Idol-programleder Stian Blipp (23) er for tiden an av Norges mest ettertraktede menn. Men for Stian selv er det pappa Kenneth (45) som er den store helten.

- Forholdet til far er helt fantastisk. Vi ringer hverandre hver dag, selv om vi egentlig ikke har noe spesielt å prate om. Han er som en bestekompis som jeg har hatt siden fødselen. Han har spilt en sentral rolle som støttespiller hele livet, så forholdet vårt setter jeg umåtelig pris på, sier Stian i et nytt intervju med VG.

Stian Blipp er den yngste personen som har ledet et talentshow på TV 2. Da innspillingen av årets «Idol» startet holdt Stian fremdeles på med live-sendingene av «Norske Talenter», som han ledet sammen med Solveig Kloppen.

- Dagene og ukene gikk i ett, og jeg fløy frem og tilbake mellom Oslo og Bergen i to måneder, og den første tiden følte jeg at jeg ikke presterte godt nok i starten av «Idol». Jeg begynte å tvile på meg selv, og det var det lenge siden jeg hadde gjort. Å kjenne på den følelsen var skummelt. Jeg følte at jeg ikke hadde kontroll lenger.

Faren forteller at det er rart å se sin egen sønn på TV hver dag, men er godt fornøyd med at personen det norske folk får se er den samme Stian som han kjenner så godt.

- På skjermen ser jeg den varmen og entusiasmen som vi kjenner så godt. Han takler de fleste situasjoner med et smil, og gir trøst til de som trenger det. Men jeg håper inderlig at han klarer å holde på seg selv slik han alltid har vært, sier Stians pappa Kenneth til VG.

LES OGSÅ:   - Man får ta det med en klype salt