- Han er slibrig og veldig kåt

Én av muldvarpene får virkelig kjørt seg i «Paradise Hotel».

MULDVARPER: Håkon Skoglund (t.v.) sier rollefiguren Ove-André er kåt og slibrig. Sara Benedikte Nilsen spiller bimboen Anette, mens Kim Erik Hornes Tolleshaug forteller at han ikke angrer på Paradise-deltagelsen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
MULDVARPER: Håkon Skoglund (t.v.) sier rollefiguren Ove-André er kåt og slibrig. Sara Benedikte Nilsen spiller bimboen Anette, mens Kim Erik Hornes Tolleshaug forteller at han ikke angrer på Paradise-deltagelsen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Årets utgave av TV3-serien «Paradise Hotel» kommer til å skille seg ut fra de tidligere sesongene, fordi hele 11 av de 16 deltagerne fra starten av er muldvarper.

Det betyr at det kun er fem av jentene som er ekte deltagere, og som da er uvitende om at de andre som deltar lager kaos etter manus.

Men at alt bare var fryd og gammen for muldvarpene er ikke sant. Håkon Skoglund, som spiller rollen som bygdegutten Ove-André, sliter med enkelte av de tafsete oppgavene han får tildelt.

- Ove-André er en slibrig og veldig kåt person med brei dialekt. Og snusleppa er så svær at det strekker. Det er ikke noe behagelig, sier Skoglund til Seoghør.no.

Artikkelen fortsetter under bildet...

I videoen øverst i saken kan du se intervjuer med muldvarpene, som snakker om forventningene til oppholdet og om rollefigurene sine. Hele Paradise-sendingen kan du se nederst i saken!

- Den største utfordringen var å holde maska etter de dumme utsagnene min karakter Anette har kommet med, forteller Sara Benedikte Nilsen, som spiller rollen som bimbo.

«Paradise Hotel» har premiere mandag 24. februar på TV3.

LES OGSÅ: Her er «Paradise Hotel»-muldvarpene