<strong>SPILL FOR GALLERI:</strong> Follieri lurte unna mange millioner kroner for å holde tritt med Hollywood-fiffen, men forstår fremdeles ikke hvorfor Hathaway dumpet ham. Foto: Stella Pictures
SPILL FOR GALLERI: Follieri lurte unna mange millioner kroner for å holde tritt med Hollywood-fiffen, men forstår fremdeles ikke hvorfor Hathaway dumpet ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han er sjokkert

Eksen til Anne Hathaway skjønner ikke hvorfor hun ikke vil være sammen med ham.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den italienske forretningsmannen Rafaello Follieri (32) snakker for første gang ut om forholdet med Anne Hathaway (29) etter at han i 2008 ble fengslet for pengebedrageri.

- De snakket om en fremtid sammen, og håpet en dag at de skulle gifte seg og få barn. Så, da han ble arrestert kuttet hun ham bare ut. Han hørte aldri fra henne igjen, sier Follieris bestevenninne Melanie­ ­Bonvicino til Sunday Mirror.


For å holde tritt med det dyre og eksklusive Hollywood-livet ble Follieri, mens han var sammen med Hathaway, fristet til å underslå millioner av investorkroner. Den vakre «Love and Other Drugs»-skuespillerinnen visste ingen ting før han ble arrestert.

- Noen ganger gir du av hele ditt hjerte, men så gjør menn bare de dummeste ting, sa Hathaway nylig om bruddet.

Paret var sammen i fem år, og for Follieri kom bruddet som et sjokk.
- Han er såret og desillusjonert. Han prøvde å ringe henne konstant. Han var så sjokkert. Han kunne ikke tro at hun kunne gjøre noe sånt. Han brydde seg virkelig om den jenta, men hun dumpet ham når han trengte henne som mest, sier Bonvicino til avisen.


Mens Follieri har noen måneder igjen av sin nesten fem år lange dom bak lås og slå, koser Hathaway seg med filminnspilling og ny kjæreste. Tidligere i år flyttet hun nemlig inn i leiligheten til kjæresten Adam Shulman i Brooklyn i New York.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ungkar igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer