- Han er sjokkert over bruddet

Det skal ha vært Sienna Millers ønske å avslutte forholdet.

FORHOLDET TOK SLUTT: - Jeg kan bekrefte at Jude Law og Sienna Miller ikke lenger er et par, uttalte Laws talsperson denne uken. Foto: All Over Press
FORHOLDET TOK SLUTT: - Jeg kan bekrefte at Jude Law og Sienna Miller ikke lenger er et par, uttalte Laws talsperson denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken ble det kjent at superparet Jude Law (38) og Sienna Miller (29) skal ha gjort det slutt

Med det startet også spekulasjonene rundt hva som skal ha forårsaket bruddet. Nå avslører imidlertid kilder til Daily Mail at det i hvert fall ikke var Law som tok avgjørelsen om å gå hver til sitt.

- Nei, det ville ikke vært rettferdig å si det. Han er sjokkert over dette, sier en kilde nær skuespilleren til den britiske avisen.


38-åringen går nå gjennom en vanskelig periode.

- Alt jeg kan si er at Jude går gjennom en tøff periode. Dette er hardt – det er forferdelig. Det som er bra er at han har nok å gjøre, og at han fortsetter å jobbe, sier kilden.

De to skuespillerne forlovet seg i 2004, men gikk fra hverandre i 2006. Law og Miller fant tilbake til hverandre igjen i 2009, men nå er romansen altså over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hva er feil på dette bildet?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer