VIDERE: Bergensjenta Marit Røberg er en av de 5 damene Anders Berg valgte med videre fra kveldens program.
VIDERE: Bergensjenta Marit Røberg er en av de 5 damene Anders Berg valgte med videre fra kveldens program.Vis mer

- Han er sjarmerende

Marit Rødberg er veldig glad for at hun fikk være med videre i "Jakten på kjærligheten".

SEHER.NO:  "Jakten på kjærligheten" har vist seg å bli en enorm tv-suksess, og årets sesong er intet unntak.


Under kveldens episode av bonderomantikken måtte de fire bøndene sende hjem èn av de seks gjenværende damene, og det ble et tøft valg for flere..


I romantiske og idylliske omgivelser på Røed Gaard på Jeløen skulle bøndene og frierne bli bedre kjent med hverandre gjennom ulike aktiviteter og gjøremål, og tilslutt måtte bøndene bestemme hvem av damene de ville sende hjem... 


Den jaktglade bergensjenta Marit Røberg var en av damene Anders Berg svært gjerne ville ha med seg videre, og det er hun veldig glad for.


- Ja, når man først er med så vil man gjerne videre da. Så lenge en er der vil en jo det, humrer Røberg overfor Seher.


På spørsmål om Anders har levd opp til forventningene er Røberg sikker i sitt svar.


- Han er en veldig hyggelig og sjarmerende mann, men hva slags forventninger man hadde blir litt vanskelig å si. Han er hvertfall virkelig sjarmerende, sier hun, og legger til at damene og bøndene så langt i serien ikke har rukket å bli ordentlig kjent, og at det dermed er litt vanskelig å si nøyaktig hva man følte der og da.

Og:


- I de viste episodene har man hatt litt lite tid sammen, og det er mange damer som deler på oppmerksomheten, men det er hvertfall veldig hyggelig og spennende å ha fått vært med så langt, avslutter Røberg lurt.


De andre damene som går videre til neste ukes program er:


Ander Bergs utvalgte: Ingrid M. Gran, Solveig Tresmark, Bodil Sand og Kristin Øren (+ Marit Røberg).

Ole Jacob Kolleruds utvalgte: May Kristin Grønvold, Bettina Bakke, Bente Johannessen, Kristin Langaard og Ida Marie Krohn.

Svein Romundstads utvalgte: Karin Holthe, Anne Sofie Strindmo, Rigmor Solberg, Nora Steffensen og Oddrun Tingstad.

Torleif Mørks utvalgte: Anne Britt Løland, Inger Synøve Holthe, Elisabeth Breen, Hanne Christine Freitag og Hilde Sæther.


I neste ukes program befinner deltagerne seg fortsatt på Røed Gaard, der de blant annet skal drive med sjokoladelaging og blåskjellplukking.


Og bøndene vil stå ovenfor et enda vanskeligere valg denne gangen, for ikke bare må 5 bli til 4, men de siste 4 damene skal få være med bonden hjem og bo på gården hans, og dermed er også finalen plutselig farlig nær....


LES OGSÅ: - 41 ble til 24