Scott Disick:

- Han er sjalu på hennes nye flamme

Scott Disick skal angivelig være sjalu etter at eksen Kourtney Kardashian fikk seg ny kjæreste.

EKSPAR: Scott Disick og Kourtney Kardashian var kjærester i mange år. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: Broadimage/ REX / NTB
EKSPAR: Scott Disick og Kourtney Kardashian var kjærester i mange år. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: Broadimage/ REX / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Scott Disick (37) ser ut til å kaste et lengtende blikk etter ekskjæresten Kourtney Kardashian (41). Hun skal nemlig nylig ha funnet lykken med rockestjernen Travis Barker (45).

Selv skal Disick ha noe gående med den 18 år yngre modellen Amelia Hamlin (19).

Likevel later det til at 37-åringen ikke klarer å overse det faktum at Kardashian har funnet kjærligheten på ny. Det skriver Life and Style.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

«Passer bedre sammen»

En kilde nær Kardashian-familien avslører at «han ikke klarer å la være å være litt sjalu».

- Han er veldig beskyttende overfor Kourtney, men ønsker til syvende og sist å se henne lykkelig, røper kilden.

Videre hevder kilden at Travis Barker er en bra match for 41-åringen.

- Han passer mye bedre sammen med Kourtney, fastslår kilden, og legger til at musikeren er mer moden og mer jevnaldrende med Kardashian, enn det Disick er.

Barker, kjent som trommeslager i bandet Blink-182, skal visstnok behandle alle med respekt og være flink med Kardashians barn.

Disick og Kardashian var i et av-og-på-forhold i nærmere ni år, og fikk barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) sammen. I 2015 gikk de hver til sitt.

De to hadde et trøblete forhold, men klarte å beholde vennskapet og samarbeide godt om ungene etter bruddet.

I midten av desember delte trebarnsfaren dette bildet på Instagram av seg selv, Kourtney og de to yngste barna:

«Tusen takk for at du er den beste i byen til å lage barn, Kourtney Kardashian. Jeg kunne ikke bedt om et bedre menneske i verden å få disse fantastiske barna sammen med. Jeg elsker deg og familien vår mer enn noe i hele verden,» skrev han som tekst til bildet.

«Offisielt et par»

Romanseryktene mellom «Keeping Up with The Kardashians»-profilen og Travis Barker begynte å versere allerede våren 2019.

Duoen har vært venner i mange år, men for to år siden ville flere medier ha det til at vennskapet hadde utviklet seg til noe mer.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, fortalte en kilde til Radar Online .

Den gang uttalte Barker seg om forholdet til realitystjernen.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, forklarte artisten til People.

To år senere har romanseryktene mellom dem blusset opp igjen, og de skal nå være et par.

Nylig tilbrakte duoen en helg sammen i huset til Kris Jenner (65) i Palm Springs i California. Og begge skal ha delt bilder fra oppholdet på sine historiefunksjoner på Instagram, ifølge US Weekly.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Kourtney og Travis er offisielt et par. De har vært nære venner i årevis, og nå har de datet et par måneder. Travis er veldig betatt av Kourtney, og har vært det en stund, fortalte en venn nær paret til nettstedet.

Flere amerikanske medier meldte om den påståtte gryende romansen.

- De er i Palm Springs sammen. De har datet i rundt en måned eller to. De har vært venner i lang tid, men nå har det blitt romantikk, fortalte en kilde til People.

- Travis har likt henne lenge, hevdet en annen til samme nettsted.

LES OGSÅ: Iskald etter eksens ungpike-flørt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer