FORELSKET: Kathrine Pehrsson stråler av lykke etter å ha flyttet inn hos Hans Petter Buraas. - Det gikk utrolig fort å tilpasse seg det å bli samboer, smiler hun. Foto: Anders Myhren, Seher.no
FORELSKET: Kathrine Pehrsson stråler av lykke etter å ha flyttet inn hos Hans Petter Buraas. - Det gikk utrolig fort å tilpasse seg det å bli samboer, smiler hun. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Han er sånn en mann skal være

Men nyforelskete Robinson-Kathrine gruer seg til slalåmturer med sin OL-gullgutt.

Se videointervjuet med Kathrine Pehrsson nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tirsdag gikk Robinson-deltakeren Kathrine Pehrsson (25) og den tidligere OL-vinneren i slalåm Hans Petter Buraas (34) ut og bekreftet at kjærlighetsryktene som Seher.no fortalte om i september, stemmer.

Kathrine Pehrsson legger ikke skjul på at hun er storfornøyd med sin nye kjæreste, som hun har flyttet sammen med på Günerløkka i Oslo.

- Han er akkurat sånn som jeg vil at en mann skal være. Han er med å på komme seg ut og gå turer, og ikke bare sitte i sofaen. Han er også impulsiv, smiler hun til Seher.no.

Hun hevder det har vært utrolig enkelt å tilpasse seg rollen som samboer.
- Det har gått veldig greit. Det føles veldig riktig. Jeg elsker å stå opp tidlig og lage deilig frokost.

Møttes i Danmark

De to turtelduene møttes under innspillinge av den danske versjonen av TV-programmet "Zebra Grand Prix" - hvor kjendiser kjører om kapp med rallybiler.

Da Seher.no konfronterte henne med kjærlighetsryktene i september, avslørte Kathrine - som også har skrevet om det første møtet på sin private blogg - at hun endte opp med å "fri" til Buraas allerede under det første møtet.

- Jeg ropte noe sånt som at jeg var klar for å gifte meg med ham hvis vi overlevde, he he.

Får skitimer
Buraas - som vant slalåmgull i Nagano-OL i 1998 - møtte også opp sammen med Kathrine Pehrsson på Robinson-premieren i september.

- Kathrine er en flott jente, sa han til Seher.no uken etter festen.
Nå både gleder og gruer Kathrine seg til vinteren. Da venter nemlig ski-timer med sin egen gullgutt i slalåmbakken.

- Jeg gruer meg til vinteren for å si det sånn, hehe. Jeg har ikke stått på ski, siden jeg var tretten, ler hun til Seher.no.

Se videointervju med Robinson-Kathrine nederst i artikkelen!
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901(kr 1)!

LES OGSÅ: - Nå går alt til helvete

Se hele intervjuet med Kathrine Pehrsson her:[obj:media:8187]