- Han er sammen med ekskona igjen

Skuespillerstjernen David Duchovny klarte ikke å være lenge borte fra kona denne gangen heller.

OBSERVERT SAMMEN: David Duchovny og Tea Leoni ble søndag observert sammen. Bare uker etter separasjonen, skal de to nå ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
OBSERVERT SAMMEN: David Duchovny og Tea Leoni ble søndag observert sammen. Bare uker etter separasjonen, skal de to nå ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av juni kom nyheten om at «X-files»- og «Californication»-stjernen David Duchovny (50) har separert seg fra skuespillerkona Tea Leoni (45). Dette var andre gang at Duchovny og Leoni, som er kjent fra filmer som «Ghost Town», «Deep Impact» og «The Family Man», valgte å separere seg.

Men bare uker etter at nyheten om deres andre separasjon kom, er paret nå sammen igjen, skriver Radaronline. Ifølge nettstedet ble de to også observert sammen mens de kjørte bil i nærheten av deres hjem i Malibu søndag.

Skuespillerparet giftet seg i 1997, og etter separasjonen de var gjennom i 2008, uttalte Duchovny at han var fullstendig avhengig av sex.

- Jeg har frivillig oppsøkt hjelp for å få behandling for sexavhengighet, sa han den gang.

Ingen årsak ble oppgitt for bruddet mellom dem sist måned, men nå ser det altså uansett ut som at de nok en gang har funnet tilbake til hverandre. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg løp rundt som en gal   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer