HAR FÅTT SEG DAME: Gerard Butler er ikke lenger ledig på markedet. Foto: All Over Press
HAR FÅTT SEG DAME: Gerard Butler er ikke lenger ledig på markedet. Foto: All Over PressVis mer

Han er sammen med DiCaprios eks

- Vi har vært kjærester i syv måneder, sier den Norgesaktuelle Hollywood-kjekkasen.

SEOGHØR.NO: Neste uke kommer "300"-skuespilleren Gerard Butler (43) til Norge for å lede Nobels Fredspriskonsert sammen med Sarah Jessica Parker (47).

Butler har vært koblet til en rekke vakre kvinner opp igjennom årene, deriblant Jessica Biel (30) og Jennifer Aniston (43).

I et intervju på «The Tonight Show» med Jay Leno (62) mandag avslørte Hollywood-stjernen at han nå ikke lenger er singel.

- Du har nevnt denne kjæresten to ganger allerede. Det har jeg aldri hørt deg gjøre før. Gi meg litt mer informasjon. Hvor lenge har dere vært sammen? spurte Leno etter at Butler hadde referert til en dame et par ganger i løpet av intervjuet.

- Vi har vært sammen i syv måneder nå... Det er ikke rekord, spøkte han.

Kjæresten er skuespilleren og modellen Madalina Ghenea (24), som i fjor har hadde et forhold til skjørtejegeren Leonardo DiCaprio (38).

Tidligere i år filmet Gerard og Madalina en reklame for engangshøvler sammen, og i oktober ble de sett kyssende på en romantisk date på den Franske riviera.

- De så veldig lykkelige ut og prøvde ikke å skjule følelsene, sa et øyevitne. 

24-åringen er snart aktuell i filmen "Don Hemingway" hvor hun spiller mot Jude Law (39). 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drakk seg nesten i hjel