<strong>UTSTEMT:</strong> Det var Even som ble stemt ut av lagkameratene sine i kveldens episode av Robinsonekspedisjonen. Foto: TV 3
UTSTEMT: Det var Even som ble stemt ut av lagkameratene sine i kveldens episode av Robinsonekspedisjonen. Foto: TV 3 Vis mer

- Han er så kynisk og jævlig

Robinson-Even har måttet tåle krass kritikk fra de andre deltakerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveldens episode av Robinsonekspedisjonen 2011 var det politimann Even Falck-Urdalen (36) fra Horten som ble stemt hvem av de andre på laget sitt. 

Politimannen har måttet tåle krass kritikk fra de andre deltakerne som mener han er kynisk og uspiselig. Spesielt skal mange ha reagert på at han holdt fast en av motstanderne under kamp i forrige ukes episode.

- Han er så kynisk og jævlig og er bare her for å svekke laget. Han er totalt uten integritet. Full av dritt. Han er verdens feigeste jævel uansett, sier Robinson-deltager Morten i programmet.

Selv mener 36-åringen at de andre deltakerne misforsto han.

- Jeg føler meg ganske misforstått underveis med noen av de forsøkene jeg prøvde å få til. Men det er mulig det er noe de ikke har forstått, sa han den gang.

Marianne Moen (47) fra Oslo tapte i begynnelsen av episoden duell mot konkurrent Bård Andreas Langø (38). Når hun tenker tilbake på oppholdet og de erfaringene hun gjorde synes hun det var bra at hun røk på det tidspunktet hun gjorde.

- Jeg var blitt så avkreftet og mager, og hadde gått ned 12 kilo. Jeg så det ikke da, men i ettertid vet jeg at jeg ikke hadde hatt mer å gå på, sier hun til Seher.no.

Robinsonekspedisjonen går på TV 3 søndager klokken 21.00. For mer programoversikt sjekk ut Seher.nos TV-guide.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg vet hva jeg skal synge i Olgas bryllup 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer