- Han er så feig

Erlends taktikk får det til å renne over for «Jakten på en julestjerne»-kollegaen... Se dagens episode her!

SEHER.NO:  Erlend Rønning har vist seg om en overlever i årets reality-julekalender «Jakten på en julestjerne», etter å ha overlevet både dueller i både håndbak, «stein, saks, papir» og synging, men konkurrenten Tobias Karlsson (33) - kjent fra «Skal vi danse» - er alt annet enn imponert over 28-åringens oppførsel i dagens episode.

Karlsson beskylder Erlend for å være feig, når de syv gjenværende deltagerne blir bedt om å velge ut to deltakere til dagens konkurranse.

- Han er så feig. Vi er de to eneste guttene igjen. Han virker så stor og sterk og modig. Men han er en sånn liten gutt, sier Tobias til kameraene, etter at han blir en av de to som må i ilden.

Hvem som blir Tobias motstander og hvordan det går i den skjebnesvangre duellen, kan du se i dagens episode!
 
«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tape i det her!