Han er reservepappa for stjernebarna

Jennifer Lopez dro på familieferie med sin unge kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter bruddet fra Marc Anthony i fjor sommer forelsket Jennifer Lopez (42) seg i den 18 år yngre danseren Casper Smart (24). De to har nærmest vært uadskillelige siden forholdet ble kjent tidligere i år.

Smart har også blitt som en reservepappa for Lopez’ to barn Max og Emme (4).

Nylig dro den lille «familien» til Rio de Janeiro i Brasil der de fire koste seg på stranden. Lopez viste frem sin sexy kropp i en liten hvit bikini og tok bilde med mobilkameraet mens Casper gravde ned en av livvaktene i sanden sammen med Max. 

- Har nettopp landet i Rio! En av mine favorittbyer i hele verden, skrev J.Lo på sin Twitter-side.


Nylig ble det det spekulert i om Casper og Jennifer hadde forlovet seg etter at sangeren ble fotografert med en ny diamantring. 42-åringen benektet senere dette på sin hjemmeside.

«Rykter!!! Don’t be fooled by the rocks that I got. Ingen forlovelse!» skrev hun.

«On the Floor» sangeren bryr seg ikke om at Casper er 18 år yngre.

«Våre aldere er kun påminnelser om timene vi har hatt på jorden, og den fine tiden som gjenstår. Vi burde alle hedre tiden vår her ved å følge våre lidenskaper og drømmer. Så lukk ørene og åpne hjertene deres. Elsk og vær glade», skrev Smart på Twitter.

Lopez la senere ut samme beskjed.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendisene som elsker yngre menn   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer