TILGA UTROSKAP: Til tross for at Jack Nicholson gjorde en annen kvinne gravid mens han var sammen med Anjelica Huston valgte hun å tilgi ham. Duoen er fremdeles nære venner den dag i dag.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
TILGA UTROSKAP: Til tross for at Jack Nicholson gjorde en annen kvinne gravid mens han var sammen med Anjelica Huston valgte hun å tilgi ham. Duoen er fremdeles nære venner den dag i dag. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Han er redd for å dø alene

Skjørtejegeren har et desperat ønske om en siste romanse.

SEOGHØR.NO: Hollywood-legenden Jack Nicholson (77) har aldri lagt skjul på at han har hatt en stor appetitt for vakre kvinner gjennom sin imponerende skuespillerkarriere.

Tidligere har ringreven, som lenge hadde et turbulent av-og-på forhold til Anjelica Huston (63), sagt at han kan ha så mye som 9000 barn etter sine ville dager som ungkar.

Men nå som han nærmer seg 80-årene med stormskritt, har han innsett at det mest sannsynlig er for sent å finne drømmekvinnen.

- Jeg vil gjerne ha en siste romanse, men jeg tror ikke at det er realistisk at det skjer. Likevel kan jeg ikke nekte for at jeg lengter veldig etter det, forteller han ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TO AV BARNA: Her er Nicholson sammen med sine to yngste barn Lorraine og Raymond under Oscar-utdelingen i 2006.  Foto: All Over Press
TO AV BARNA: Her er Nicholson sammen med sine to yngste barn Lorraine og Raymond under Oscar-utdelingen i 2006. Foto: All Over Press Vis mer

Jack, som har de fire barna Jennifer (51), Honey (33), Lorraine (24) og Raymond (22) fra tidligere forhold, bor for tiden i en diger mansion i Mulholland Drive i Los Angeles.

Barna synes huset er altfor stort for sin single far og ønsker derfor at han skal finne seg noe mindre.

- Han er redd for å dø alene i villaen, så de har prøvd å overtale ham til å flytte inn i et mer passende hus i Beverly Hills, sier en kilde til Closer magazine, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

26-2-2013 Jennifer Lawrence Oscar Interview Interrupted by Jack Nicholson who tries to seduce her Pictured: Jennifer Lawrence  Jack Nicholson Supplied by PLANET PHOTOS  Code: 4066 DISTR:  STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
26-2-2013 Jennifer Lawrence Oscar Interview Interrupted by Jack Nicholson who tries to seduce her Pictured: Jennifer Lawrence Jack Nicholson Supplied by PLANET PHOTOS Code: 4066 DISTR: STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer

Har mistet draget

For fire år siden avslørte skuespiller-legenden, som skal ha prøvd å sjekke opp den 53 år yngre Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence, at han alltid har hatt en sterk tiltrekningskraft på det motsatte kjønn, men slik er det ikke lenger.

- Jeg er fremdeles ung til sinns, men jeg kan ikke sjekke opp damer i offentligheten lenger. Jeg bestemte ikke dette selv, men det føles bare ikke riktig lenger i min alder.

- Hvis menn er ærlige, så handler alt de gjør og alle steder de drar om en sjanse til å se kvinner. Det var perioder i livet mitt hvor jeg følte meg uimotståelig for kvinner. Slik er det ikke lenger og det gjør meg trist, sa han den gang.

LES OGSÅ: Hevder Jack Nicholson og Meryl Streep hadde en affære