- Han er rasende

Conan får NBC-ultimatum...

RASENDE: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Men nå kan det se ut som Leno tar showet tilbake. Foto: Stella Pictures
RASENDE: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Men nå kan det se ut som Leno tar showet tilbake. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I juni 2009 tok Conan O`Brien (46) over som programleder for Jay Leno (59) i "The Tonight Show" på NBC. Men fra i høst var Leno tilbake, med en sendetid noe tidligere på kvelden enn det han hadde før.

Alt vel så langt, men i februar er det OL - og da må noen vike plass.

NBC har dermed gitt O`Brien et ultimatum: Enten må han flytte sendetiden sin til midnatt, eller så må han slutte. Dette vil resultere i at Leno, som i dag har sendetiden fra 23.30 til 24.00, vil få en hel time på lufta. Forandringene i sendetiden kommer som følge av OL-sendingene som skal vises isteden for de vanlige programmene.

Ifølge TMZ er O`Brien rasende. Programlederen er opprørt fordi han ikke fikk noen advarsel om at dette skulle skje, og at nå tvinges til å velge mellom to onder. Enten slutte i kanalen, eller flytte sendetiden sin til etter midnatt.

Conan O`Brien startet som manusforfatter, og har vunnet et Emmy for sin innsats i humorprogrammer. I 1993 fikk han sitt eget talkshow "Late Night With Conan O`Brien" - som er en videreføring av David Lettermans "Late Night".

Ifølge O`Briens talspersoner vurderer han tilbudet. En endelig beslutning vil offentliggjøres neste torsdag sier en kilde til The Times. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skavlan er større enn Conan

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer