RASENDE: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Men nå kan det se ut som Leno tar showet tilbake. Foto: Stella Pictures
RASENDE: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Men nå kan det se ut som Leno tar showet tilbake. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han er rasende

Conan får NBC-ultimatum...

SEHER.NO:  I juni 2009 tok Conan O`Brien (46) over som programleder for Jay Leno (59) i "The Tonight Show" på NBC. Men fra i høst var Leno tilbake, med en sendetid noe tidligere på kvelden enn det han hadde før.

Alt vel så langt, men i februar er det OL - og da må noen vike plass.

NBC har dermed gitt O`Brien et ultimatum: Enten må han flytte sendetiden sin til midnatt, eller så må han slutte. Dette vil resultere i at Leno, som i dag har sendetiden fra 23.30 til 24.00, vil få en hel time på lufta. Forandringene i sendetiden kommer som følge av OL-sendingene som skal vises isteden for de vanlige programmene.

Ifølge TMZ er O`Brien rasende. Programlederen er opprørt fordi han ikke fikk noen advarsel om at dette skulle skje, og at nå tvinges til å velge mellom to onder. Enten slutte i kanalen, eller flytte sendetiden sin til etter midnatt.

Conan O`Brien startet som manusforfatter, og har vunnet et Emmy for sin innsats i humorprogrammer. I 1993 fikk han sitt eget talkshow "Late Night With Conan O`Brien" - som er en videreføring av David Lettermans "Late Night".

Ifølge O`Briens talspersoner vurderer han tilbudet. En endelig beslutning vil offentliggjøres neste torsdag sier en kilde til The Times. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skavlan er større enn Conan