ISFRONT: Forholdet mellom Kim Kardashian og lillebroren Rob skal for tiden være iskaldt. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Forholdet mellom Kim Kardashian og lillebroren Rob skal for tiden være iskaldt. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Han er rasende på henne

Rob Kardashian vil angivelig ikke ha noe mer med storesøsteren Kim å gjøre etter at hun hang ham ut i et nytt intervju.

SEOGHØR.NO: Kardashian og Jenner-familien er i vinden som aldri før.

Den siste tiden er det spesielt Caitlyn Jenner (65), Kim Kardashians (34) stefar, som har preget overskriftene etter at han gjennomgikk en kjønnsoperasjon.

Men resten av familien, kjent fra «Keeping Up With the Kardashians», skaper også stadig overskrifter.

Det eneste familiemedlemmet som har trukket seg fullstendig tilbake fra rampelyset er Kardashian-søstrenes bror, Rob (28).

Etter at han har gått drastisk opp i vekt, har han blitt deprimert og nektet å stille opp i TV-programmet.

Han har også kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

Det skapte blant annet store overskrifter da han i fjor reiste hjem fra Kim og Kanyes bryllup før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Saken fortsetter under bildet.

DEPRIMERT: Rob Kardashian har gått drastisk opp i vekt og har følt at familien har mobbet ham. Her returnerer han alene til Los Angeles fra Kim og Kanyes bryllup før de i det hele tatt hadde giftet seg. Foto: All Over Press
DEPRIMERT: Rob Kardashian har gått drastisk opp i vekt og har følt at familien har mobbet ham. Her returnerer han alene til Los Angeles fra Kim og Kanyes bryllup før de i det hele tatt hadde giftet seg. Foto: All Over Press Vis mer

Kim hang Rob ut i intervju

Mens søsteren Khloe er svært bekymret for lillebrorens mentale helse, tar Kim det mer med ro.

- Det er ikke så mystisk det som har skjedd med Rob. Han har gått opp i vekt og føler det er ukomfortabelt å være med i showet. Noe som er helt ok. Tror jeg at han røyker marijuhana, drikker alkohol og spiller videospill med vennene dagen lang? Svaret er ja, avslørte hun i et intervju med Rolling Stone magazine denne uken.

Deretter spøkte Kim ved å si at broren ville vært tynn hvis han hadde brukt det livsfarlige narkotiske stoffet meth.

Dette skal ha fått Rob til å se svart.

- Rob og Kim kom endelig overens, men nå er han rasende på henne igjen. Han skjelte henne ut på telefonen. Han er fly forbanna, sier en venn til UsWeekly.com, og utdyper:

- Han har blokket henne på telefonen. Han ønsker ikke å høre hva hun har å si fordi han mener at det umulig kan finne noen unskyldning for uttalelsene. Han kommer ikke til å tilgi henne.

Saken fortsetter under bildet.

IDYLLEN SLO SPREKKER: I dette promobildet for Keeping Up With the Kardashians fra 2007 sitter en smilende Rob (øverst til venstre) sammen med familien. I dag er stemningen en helt annen. Foto: All Over Press
IDYLLEN SLO SPREKKER: I dette promobildet for Keeping Up With the Kardashians fra 2007 sitter en smilende Rob (øverst til venstre) sammen med familien. I dag er stemningen en helt annen. Foto: All Over Press Vis mer

I mars var de to søsknene heller ikke på talefot.

Rob mente Kim oppførte seg dobbelmoralsk ovenfor ham og problemene han slet med. Dette resulterte i at 28-åringen postet et bilde av storesøsteren på Instagram hvor han sammenlignet henne med Rosamund Pikes morderiske sosiopat-karakter i thrilleren «Gone Girl».

- Det ligger ikke i Kims natur å godsnakke. Hun elsker ham, men hun har en direkte væremåte, sier en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ: Kanye West klandrer seg selv for morens død