- Han er pappa til mitt ufødte barn

Laura (35) hevder overfor sine venner at hun er gravid med Hollywoodstjernen Mel Gibsons 9. barn.

PAPPA IGJEN? - Laura er så hemmelighetsfull hun bare kan. Men folk begynner å stille spørsmål nå, og ønsker å vite hvem som er faren, sier en kilde, som hevder å vite at Laura Bellizzi selv har fortalt for sine venner at Mel Gibson er far til henn Foto: All Over Press
PAPPA IGJEN? - Laura er så hemmelighetsfull hun bare kan. Men folk begynner å stille spørsmål nå, og ønsker å vite hvem som er faren, sier en kilde, som hevder å vite at Laura Bellizzi selv har fortalt for sine venner at Mel Gibson er far til henn Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En gravid realitystjerne, som tidligere har datet Hollywoodstjernen Mel Gibson (55), hevder - overfor sine venner - at «Braveheart»-skuespilleren er far til hennes ufødte barn.

Både kvinnen selv, Laura Bellizzi (35) og Gibson benekter påstandene overfor Star magazine, og en kilde tett på 55-åringen insisterer på at det er «fysisk umulig» at det er Gibson som er barnets far. En annen kilde hevder imidlertid at Bellizzi har betrodd seg til sine venner og sagt at Mel er faren. Hun ønsker derimot ikke at nyheten skal nå offentligheten.

- Laura er så hemmelighetsfull hun bare kan. Men folk begynner å stille spørsmål nå, og ønsker å vite hvem som er faren, sier en kilde til Star magazine, ifølge Radaronline.


Den ikke-navngitte kilden mener å vite at Laura er fire måneder på vei. Magasinet trykker på samme tid eksklusive bilder av den kommende mammaen, som har en tydelig babykul på magen.

Bellizzi, som har vært å se på TV i VH1-programmet «Secrets of Aspen» i 2010, skal ha datet Hollywoodskuespilleren i sommer. De to skal sist ha blitt sett sammen på Mondrian hotel i West Hollywood 15. juni.

- Laura og Mel møttes gjennom noen felles venner i Malibu, og kjemien mellom dem var god fra første sekund, mener kilden.


Overfor Star magazine bekrefter en person i familien til Laura at hun er gravid med en «a-kjendis», og at barnet vil få en «berømt mann» som far.

Dersom Mel Gibson er far til barnet, vil dette bli Gibsons niende barn. Han har nemlig syv barn sammen med eks-kona Robyn Moore, samt en datter, Lucia, fra sitt forhold med den russiske pianisten og sangerinnen Oksana Grigorieva.

Laura Bellizzi har tre barn fra før av. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På hemmelig date med ny blondine   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer