KOMMER HAN TILBAKE? Alle spekulerer i om Kim spilt av Edward Schultheiss kommer tilbake i neste sesong. Men svært få vet svaret.
KOMMER HAN TILBAKE? Alle spekulerer i om Kim spilt av Edward Schultheiss kommer tilbake i neste sesong. Men svært få vet svaret. Vis mer

- Han er på en øde øy

Spekulasjonene er mange og kreative til hva som har skjedd med "Himmelblå"-Kim. Men bare 10-20 personer vet hva som virkelig skjer...

Publisert
SEHER.NO: "Han er kommet på en øde øy med masse folk som var med i en flykræsj...på denne øya er det ulike mennesker, med ulike sjebner...men en ting har de felles...alle har utført en grusom handling!"

Slik lyder en av Seher.no-lesernes spådommer om hvordan det egentlig har gått med Kim i "Himmelblå", og debattanten som kaller seg Kiim er langt fra elene om å engasjere seg i den fiktive figurens skjebne.

Men det tar lang tid før vi får vite om dette forslaget er helt Lost.

Ifølge NRKs dramasjef Hans Rossiné er det bare til sammen 10-20 personer som vet hvordan det virkelig går med Kim i "Himmelblå".

- Det er selvfølgelig de som skriver manus og noen i NRK-drama, sier Rossiné til Dagbladet, og legger til at han seinest i går ble forsøkt bestukket av sine egne barn for å få sannheten.

Og selv om det bare er tre uker til innspillingen av ny sesong begynner, har ikke skuespillerne fått utlevert det nye manuskriptet ennå, ifølge VG.

20. april går NRK-teamet i gang med innspillingen av sesong tre og 20. september skal alt være ferdig. Først vinteren 2010 får man se fortsettelsen på TV.

- Jeg har fått så mange telefoner, alle spør om det samme og jeg kan ikke si noe annet enn ingen kommentar. Nå begynner jeg å bli dritt lei, sier Edward Schultheiss, som spiller Kim til VG.

Etter at vi i går skrev om hvordan det gikk med Kim i den britiske utgaven av serien "Two Thousand Acres of Sky", går nå spekulasjonene høyt blant Seher.no-leserne om hva som virkelig har skjedd med Kim.

"Han er reist for å være hos sin far og tenke over livet. Han kommer tilbake!" Skriver Berit.

"Han måtte bort for å tenke. Kanskje han foretrekker menn?" Skriver fantasisten.

"Han var uoppmerksom og så ikke at båten drev av. Men han ble plukket opp av to som bor på Vega og ble med dem dit. De eier et nedlagt småbruk på Søla, og der får Kim bo mens han bearbeider kjærlighetssorgen. Han har bestemt seg for å bruke god tid på å finne ut av livssituasjonen sin. Men en ting vet han, han vil ikke tilbake til storbyen," tror en annen.

Andre har analysert hva som har skjedd litt nærmere.

"Det er mange frampek i de foregående episodene som for meg tyder på at han har dratt til et nytt sted for å starte et nytt liv. Sangen han hjalp til med å lage melodi til var et slags farvelbrev. Jeg er sikker på at han lever....selv om han er en oppdiktet person:)", skriver en leser.

Mens Nina tror han gjemmer seg i bunkersen.

"Bare blikket hannes på øya, da han sendte avgårde Roy og ungdommene, og han "lissom" måtte rydde opp og slukke brannen, sa mer enn tusen ord..:/ Han hadde bestemt seg for å reise bort litt ja. Hvem vet? Kanskje han er i bunkersen bare og? Thihi. Han kommer nok tilbake ja;))."
Det de fleste er sikre på er at Kim er i live, og de håper også at han er i live.

"Det er ikke noe himmelblå uten Kim!!! Selfølgelig lever han." Skriver Snuppa.

Mens Terje går enda lenger: "Hvis ikke Kim er med, gidder jeg ikke se sesong 3".

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Er Kim virkelig død?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer