- Han er på en måte Skandinavias Arnold

Aksel Lund Svindal tok den helt ut som actionstjernen Dolph Lundgren. Se video!

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld strømmet kjendisene til Petter (50) og Gunhild Stordalens (34) årlige 16. mai-fest på Choice-kongens hovedkontor i Bygøy allé i Oslo.  

Årets tema var Sverige, og alpinist Aksel Lund Svindal (30) var blant dem som virkelig var klar for svenskeparty.

OL-mesteren var i strålende humør da han ankom kalaset, og den veltrente idrettsstjernen vakte oppsikt i et svært originalt kostyme. Han kom nemlig utkledd som kultstjernen Dolph Lundgren (55), som spilte i en rekke actionfilmer på 1980- og 1990-tallet.
 
- Jeg «googla» Dolph, og han var stort sett naken nesten. Så det eneste jeg fant var enten bokser eller militær, så da måtte det bli militær, fortalte Svindal om antrekket til Seoghør.no.

Lundgren har nemlig spilt bokser i «Rocky IV» sammen med Sylvester Stallone, men også soldat i filmer som «Universal Soldier» og «Men of War». Og Aksel Lund Svindal imponerte med sitt gjennomførte kostyme - komplett med bleket piggsveis, pistohylstre over skuldrene og lekegevær, som til og med hadde lydeffekter!
 
- Han har kanskje fått litt lite oppmerksomhet, men så er han jo på en måte Skandinavias Arnold (Schwarzenegger, journ.anm.), forklarte 30-åringen om kostymevalget.

Svindal var i følge med tidligere høydehopper Steinar Hoen (42), utkledd som tennisstjernen Björn Borg, og volleyballspiller Bjørn Maaseide (44), for kvelden i Zlatan Ibrahimovic' skikkelse. De tre kameratene spøkte og tullet foran kameraene - og Svindal gikk rett inn i rollen som «body guard» for kameratene.

Se den morsomme videoen av Aksel Lund Svindal og co i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: Carola kom til slutt

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøp Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.