- Han er på bedringens vei

Stein Erik Hagen Hagen har ligget innlagt på Diakonhjemmet i Oslo siden forrige uke.

SYK: Stein Erik Hagen har tilbrakt den siste uken på Diakonhjemmet i Oslo etter at det ble kjent at han fikk en alvorlig infeksjon.  Foto: Stella Pictures
SYK: Stein Erik Hagen har tilbrakt den siste uken på Diakonhjemmet i Oslo etter at det ble kjent at han fikk en alvorlig infeksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at forretningsmann Stein Erik Hagen (55) måtte avbryte hytteturen han var på med familien da han ble rammet av en alvorlig infeksjon.

Selv om situasjonen var svært kritisk, valgte kona Mille-Marie Treschow (57) å bli med datteren Victoria Stang Treschow (22) på åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag denne uken.

- Han er på bedringens vei og blir utskrevet før helgen, fortalte Mille-Marie Treschow på rød løper til Se og Hør.

Hagen har ligget innlagt på Diakonhjemmet i Oslo siden forrige uke, med en trofast Mille-Marie ved hans side. Men på åpningen av Oslo Fashion Week så det ut til at hun endelig kunne pustet lettet ut over å få ektemannen hjem igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom i Pias kjole - igjen!