SPENNENDE FYR: Det er aldri godt å vite hva komiker og TV-stjerne Truls Svendsen kan finne på. Som her, under innspillingen av en episode av «Senkveld» på TV 2, der han fikk fullstendig latterkrampe.  Foto: Stella Pictures
SPENNENDE FYR: Det er aldri godt å vite hva komiker og TV-stjerne Truls Svendsen kan finne på. Som her, under innspillingen av en episode av «Senkveld» på TV 2, der han fikk fullstendig latterkrampe. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han er Norges mest spennende kjendis

Se og Hørs lesere har talt.

Publisert

SEOGHØR.NO: I vår spurte vi leserne våre om hvem de syntes var Norges mest spennende kjendis. Nå er resultatet endelig klart – og for en spennende liste det ble!

Førsteplassen er soleklar, vinneren fikk nesten dobbelt så mange stemmer som nummer to på lista. Mer suverent går det ikke an å bli.

Norges mest spennende kjendis er: Truls Svendsen!


1. Truls Svendsen (40)

Moromannen som hadde sin vanskeligste jobb da han måtte være seg selv i en hel programserie, har virkelig vunnet hjertene til Ola og Kari Nordmann. Han har bydd på seg selv i mange fasetter, blant annet ved å danse til Beyonce i trang trikot. En gang gikk stuntet hans virkelig galt, men det gjorde ikke at vi likte ham mindre - heller tvert i mot. Vi har sett ham ha biroller i årevis, men da han fikk sitt eget show i 40-årsgave skjøt populariteten hans virkelig i været.

- Jeg elsker mislykka-humor, men jeg liker å tro at jeg ikke er så mislykket i virkeligheten. Truls på TV er litt mer figur, litt rarere og mer tøvete enn det jeg egentlig er, har han tidligere sagt.
 

NUMMER 2: Lars Monsen. Foto: FameFlynet Norway
NUMMER 2: Lars Monsen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

2. Lars Monsen (51)

Han er villmarkens sønn, og folkets nest mest spennende kjendis. I alle fall hvis du spør Se og Hørs lesere.

Lars Monsen har med sine hundespann og sine ekspedisjoner gjort oss nysgjerrige på ham. Han har ingen grenser for hva slags sportslige aktiviteter han vil være med på – noe som blant annet har resultert i TV-programmet «Ingen grenser», som gikk rett inn på seertoppen. Monsen ble alvorlig syk etter et flåttbitt i 2012, og har måttet søke alternativ behandling for å få hjelp. Privat er Monsen sammen med artisten Trine Rein.
 

3. Dag Otto Lauritzen (57)

Den tidligere sykkelproffen har også blitt et kjent og kjært navn for Norges befolkning.

NUMMER 3: Dag Otto Lauritzen. Foto: Stella Pictures
NUMMER 3: Dag Otto Lauritzen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han har bronsemedalje fra OL, og har syklet i Tour de France åtte ganger. Men for å bli folkets tredje mest spennende kjendis hjelper det nok veldig med det koselige programmet «På hjul med Dag Otto», som han har laget sammen med Kristian Ødegård.

 

 

4. Harald Rønneberg (40)

Den ene halvparten i duoen «Senkveld med Thomas og Harald» er det perfekte bildet på en antihelt.

NUMMER 4: Harald Rønneberg Foto: FameFlynet Norway
NUMMER 4: Harald Rønneberg Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Han bruker seg selv for det han er verdt, og er sjarmerende i all sin fremtoning. Og alle elsker ham – selv kongefamilien. Da Mette-Marit arrangerte festival for Haakon i anledning hans 40-årsdag, var Harald Rønneberg konferansier.

 

 


5. Therese Johaug (26)

Hun er langrennsløperen med det sjarmerende smilet og den blide personligheten. Hun fikk sitt gjennombrudd under NM i 2007, og vant Tour de ski sammenlagt for 2013/2014.

NUMMER 5: Therese Johaug.
 Foto: Stella Pictures
NUMMER 5: Therese Johaug. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den kjernesunne jenta er en attraktiv fotomodell, tjener gode penger - og mener selv at hun er en av de mest forfengelige på landslaget. Og her kan du se hvordan hun vil se ut når hun blir gammel og grå!

 

 

6. Kronprinsesse Mette-Marit (40)

NUMMER 6: Kronprinsesse Mette-Marit Foto: Stella Pictures
NUMMER 6: Kronprinsesse Mette-Marit Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun kom som en stormvind og vant kronprinsen vår – og etter hvert hele kongeriket. I dag er kronprinsesse Mette-Marit en flott ambassadør for landet vårt, æresprisen hun fikk under amFAR-gallaen i New York i juni er et godt eksempel på det.

Hun arrangerte musikkfestival for ektemannen sin da han fylte 40 år i fjor, og feiret sin egen 40-årsdag med utendørs gudstjeneste. Sammen med Haakon tar hun sine egne valg for familien sin, som nå sist da det ble kjent at både Ingrid Alexandra og Sverre Magnus skal begynne på privatskoler. Noen gir henne kritikk, men Se og Hørs lesere synes hun er spennende.
 

7. Tone Damli Aaberge (26)

Populariteten til sangfuglen fra Sogndal har bare steget og steget hun var med i «Idol» i 2005. Da kom hun på annenplass.

NUMMER 7: Tone Damli Aaberge. Foto: FameFlynet Norway
NUMMER 7: Tone Damli Aaberge. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Nå er hun en av dommerene i «Idol» selv, i tillegg til at hun er nybakt mamma til lille Billie. Tone og kjæresten Markus Foss viste seg sammen som par for første gang under Se og Hørs kjendisgalla i 2013.

 

 

8. Jenny Skavlan (28)

NUMMER 8: Jenny Skavlan. Foto: FameFlynet Norway
NUMMER 8: Jenny Skavlan. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hun er niesen til programleder Fredrik Skavlan, og datter til lege Jørgen Skavlan - men nå er hun den mest kjente av hele familien, i alle fall i Norge.

Jenny fikk smake på berømmelsen da hun deltok i en Grandiosa-reklame i 2007, og nå er hun både skuespiller, forfatter og klesdesigner. I april giftet hun seg med Thomas «Finger'n» Gullestad, og da hadde hun designet brudekjolen sammen med sin mor.

 

9. Mia Gundersen (52)

NUMMER 9: Mia Gundersen. Foto: FameFlynet Norway
NUMMER 9: Mia Gundersen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Mia har levd lenge i rampelyset. Noen husker henne fra den tiden hun var vokalist i Stavangerbandet Asfalt, mens andre minnes da hun var med i Melodi Grand Prix i 1986.

Hun har spilt i musikaler og hatt store roller i teaterstykker, og vært en populær dommer i «Norske Talenter». Mia har bydd på seg selv og delt gleder og sorger med sitt norske publikum, og er derfor inne på lista over Norges mest spennende kjendis. Her kan du se en reportasje med hunden hennes!

 

10. Jan Thomas (47)

Gjennom Se og Hør er han blitt hele Norges motepoliti. Jan Thomas Mørch Husby er gutten som flyttet til Hollywood for å bli berømt – og kom hjem og ble profet i eget land.

NUMMER 10: Jan Thomas Mørch Husby (t.h), her med ektemannen Christopher. Foto: Stella Pictures
NUMMER 10: Jan Thomas Mørch Husby (t.h), her med ektemannen Christopher. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han driver en suksessfull salong i Oslo, skriver bøker, selger hårprodukter – og hjelper kvinner over hele Norge til å bli den beste utgaven av seg selv. Jan Thomas er gift med Christoffer Mørch Husby, og sammen har de hunden Kennedy.

 

 

LES OGSÅ: - Mamma lenket meg naken til hundehuset
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer