MØTTES TILFELDIG: Under et restaurantbesøk i september ble «Game of Thrones»-stjerna Hafþór Júlíus Björnsson spurt om å ta et bilde sammen med Kelsey Henson (bildet). Det ble starten på noe langt mer enn et fanmøte. Foto: HBO / Instagram
MØTTES TILFELDIG: Under et restaurantbesøk i september ble «Game of Thrones»-stjerna Hafþór Júlíus Björnsson spurt om å ta et bilde sammen med Kelsey Henson (bildet). Det ble starten på noe langt mer enn et fanmøte. Foto: HBO / InstagramVis mer

Game of Thrones:

- Han er nødt å løfte meg når vi skal kysse

Den storvokste «Game of Thrones»-stjerna falt pladask for Kelsey da hun ba om å ta et bilde sammen.

(Se og Hør): Med en vekt på 190 kilo og en lengde på 206 centimeter er det ingen tvil om at «Game of Thrones»-stjerna Hafþór Júlíus Björnsson (29) har gjort seg særdeles bemerket på skjermen.

Men hans nye kjæreste ruver langtfra like mye i terrenget - noe paret elsker å spøke om, skriver Daily Mail.

I september møtte nemlig Björnsson - som spiller «The Mountain» i den populære HBO Nordic-serien - sportsentusiast Kelsey Henson helt tilfeldig på en restaurant, hvor sistnevnte ba om å få ta et bilde med den islandske stjerna.

Henson valgte siden å publisere innlegget på Instagram, og da det tok ikke lang tid før hennes følgere begynte å påpeke den store høydeforskjellen.

Ifølge Daily Mail skulle det tilfeldige møtet bli starten på noe langt mer.

To måneder etter at duoen først traff hverandre, reiste de på ferie sammen og skal nå være i et seriøst forhold.

Saken fortsetter under:

- Må stå på tå

Kelsey har blant annet delt bilder av dem sammen i Spania, og på Island.

I kommentarfeltene renner gratulasjonene inn, men det er også mange som lurer på hvordan forholdet fungerer rent praktisk blant annet med tanke på høydeforskjellen.

Ifølge Kelsey setter ikke dette en stopper for romantikken.

- Han bøyer seg ned, og jeg må stå på tå. Eventuelt er han nødt til å løfte meg, sier hun.

Hafþór har så langt ikke lagt ut noen bilder av sin tilsynelatende nye flamme. Ifølge Daily Mail datet han en annen kvinne i fjor, og det er ikke kjent når de eventuelt gikk hver til sitt.

Skuespilleren har tidligere forklart at på tross av å være stor av vekst, så har ikke dette ført til noen utfordringer i hans kjærlighetsliv.

- Selv om jeg er supersterk, så har jeg aldri fått klager fra noen kvinner om at jeg ikke kan behandle dem varsomt, sa han på Reddit i 2014.

Stor høydeforskjell

Duoen er imidlertid langt fra det eneste paret som har måtte håndtere en vesentlig høydeforskjell.

Blant dem som har vakt oppsikt sammen på den røde løperen er Will Smith (49) og hans kone Jada Pinkett Smith (46). Jada, som er 152 centimeter, blir ofte avbildet i skyhøye stilettheler, ettersom Will rager 188 centimeter over bakken.

STJERNEPAR: Will og Jada Pinkett Smith har vært gift siden 1997. Sistnevnte går ofte i høye hæler på rød løper, slik at kontrasten mellom høyden ikke blir like påfallende. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Will og Jada Pinkett Smith har vært gift siden 1997. Sistnevnte går ofte i høye hæler på rød løper, slik at kontrasten mellom høyden ikke blir like påfallende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller Hayden Panettiere (28) ble i 2009 kjæreste med den ukrainske tungvektsbokseren Vladimir Klitsjko (41).

Også her var fansen raskt ute med å påpeke høydeforskjellen, ettersom Hayden strekker seg 153 centimeter over bakken, mens kjæresten er rett under to meter, på 198 centimeter.

Penny Lancaster (46) og rocker Rod Stewart (72) får også fansen til å smile når de stiller seg ved siden av hverandre. Med sine 173 centimeter er «mannen med den store stemmen» hele 12 centimeter lavere enn sin yngre modellkjæreste.

KORTERE ENN KJÆRESTEN: Sanger Rod Stewart avbildet med kjæresten Penny Lancaster i 2004. Foto: NTB Scanpix
KORTERE ENN KJÆRESTEN: Sanger Rod Stewart avbildet med kjæresten Penny Lancaster i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie er bekreftelse nok for fansen