NYTT PAR?: Ifølge The Sun dater Taylor Swift svenske Alexander Skarsgård. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Ifølge The Sun dater Taylor Swift svenske Alexander Skarsgård. Foto: All Over PressVis mer

- Han er mye eldre enn de hun har datet før

Hevder Taylor Swift skal ha blitt sammen med Alexander Skarsgård.

TIDLIGERE PAR: Taylor Swift har tidligere vært sammen med Harry Styles. Foto: FameFlynet
TIDLIGERE PAR: Taylor Swift har tidligere vært sammen med Harry Styles. Foto: FameFlynet Vis mer
EKSKJÆRESTER: Alexander Skarsgård var sammen med skuespilleren Kate Bosworth i to år. Foto: All Over Press
EKSKJÆRESTER: Alexander Skarsgård var sammen med skuespilleren Kate Bosworth i to år. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (23) og Alexander Skarsgård (37) holder for tiden på med innspillingen av filmen «The Giver» i Sør-Afrika.

Nå melder britiske The Sun at de to skal ha forelsket seg. Taylor og Alexander skal ha blitt observert sammen på flere middager i Los Angeles.

- Før de dro til Cape Town spiste de middag sammen et par ganger i LA. Han er mye eldre enn mennene Taylor har datet før, men det er kanskje der det har gått galt, sier en kilde til avisen.

Swift har tidligere vært sammen med One Direction-sangeren Harry Styles, og har datet stjernene John Mayer og Jake Gyllenhaal.

Artikkelen fortsetter under bildet.Skjønnheten har fortalt at hun får hjelp med kjærligheten av sin gode venn, sangeren Ed Sheeran.

- Han sier at det er tre typer kjærlighet. Man kan tiltrekkes av noen fysisk, mentalt og følelsesmessig. Man må finne alle disse tingene i én person. Man må respektere personen mentalt, være fysisk tiltrukket, og ha en komfortsone. Man må være gal etter personen, og likevel vite at de kommer til å bli. Det har jeg aldri funnet i en person.

Skarsgård har tidligere vært sammen med filmstjernen Kate Bosworth. Samtidig har det blitt meldt om romanser med blant andre Amanda Seyfried, Charlize Theron, Alicia Wikander og Elizabeth Olsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.- Skulle jeg ha drevet på med alle damene det skrives om, så hadde jeg jo aldri kommet meg ut av sengen! har han tidligere sagt til bladet OK!

«The Giver» vil bli sluppet i 2014, og har en rekke stjerner med på laget. I tillegg til Skarsgård og Swift, spiller Meryl Streep, Katie Holmes og Jeff Bridges i filmen.

LES OGSÅ: Snakker ut om kjendis-sex