- Han er mitt livs kjærlighet

Madonna forsøker ikke lenger å skjule følelsene for sin unge kjæreste.

KYSSET: Madonna og Jesus Luz lot seg rive med av den romantiske stemningen i Italia i helgen. Foto: Stella Pictures
KYSSET: Madonna og Jesus Luz lot seg rive med av den romantiske stemningen i Italia i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den brasilianske modellen Jesus Luz (22) har tidligere hevdet hardnakket at Madonna (51) kun er en venn, men nå ser det imidlertid ut til at det ikke er stor vits i å nekte for romansen mer.

I helgen feiret paret popdronningens 51-årsdag i havnebyen Portofino i Italia, og ifølge nettstedet x17online.com er det OK! som melder at Madonna da skal ha delt med gjestene hvor viktig Jesus er for henne.

- Han er mitt livs kjærlighet. Han har vært så sterk rundt meg. Jeg kan ikke takke ham nok! skal popdronningen ha sagt til forsamlingen før hun sprang bort og kysset sin unge kjæreste.

Mandagen tok artisten med seg Jesus og adoptivbarna Mercy James (4) og David Banda (3) på en båttur, og 51-åringen la ikke skjul på følelsene for modellkjæresten.

Se bilder fra den romantiske badeturen nederst i saken.

Paret hygget seg i vannet og i båten og delte et hett kyss, til tross for at paparazziene var til stede.

Den spreke 51-åringen var opptatt av å beskytte seg mot solen, og brukte en stor paraply for å holde seg i skyggen, også i vannet.

Ifølge Popcrunch skal Madonna ha feiret deler av bursdagen i designerduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbanas private villa i den italienske byen.

Popdronningen fullført skilsmissen fra filmregissøren Guy Richie (40) i fjor, og ble raskt koblet til den amerikanske baseball-stjernen Alex Rodriguez. Deretter innledet hun derimot altså et forhold til Jesus Luz, etter at de ble introdusert til hverandre på en fotoshot med fotograf Steven Klein for omlag et halvt år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Oslos drittvær får internasjonal oppmerksomhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer