Linni Meister:

- Han er min drømmeprins

Linni Meister fant lykken med bestevennen.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Nå viser hun derimot frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tross iherdige forsøk, fant ikke Linni Meister (36) noe kjæreste i Discovery-programmet «Linni søker drømmeprinsen». Den tidligere glamourmodellen har tur etter tur vraket elleve menn, som ble sendt hjem uten den tidligere glamourmodellens kjærlighet.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Nå viser hun derimot frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Likevel har det gått rykter om at Meister i ettertid skal ha funnet kjærligheten. Se og Hør tok henne på fersken med en ny mann i Hemsedal for noen uker siden, uten at hun ønsket å kommentere de hete bildene.

Nå kan Se og Hør derimot avsløre hvem Linnis nye drømmeprins er. Se bildene og les intervjuet på Se og Hør Pluss her.

Nytt nivå

De nye bildene viser en duo som åpenbart er lykkelige, i het omfavnelse ved bassenget på romantisk Syden-tur. Linni Meisters nye utkårede heter Morten Rognstad (44) og jobber som eiendomsutvikler.

Hun er åpenbart fornøyd med at det har gått som det har gått.

- Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå. Vi har utviklet følelser for hverandre og koser oss masse sammen. Jeg er veldig lykkelig, stråler Linni overfor Se og Hør, mens Morten møter hennes kjærlighetserklæringer med et stort, elskelig smil.

Les resten av intervjuet og se alle bildene på Se og Hør Pluss her.

INNRØMMER FØLELSER: I den nye serien «Linnis univers» åpner bestekompisen til Linni om følelsene hans for henne. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Drømmetypen

Det var etter oppskrift fra kjendisstylist Jan Thomas at Meister bestemte seg for å finne kjærligheten på TV. Han fant sin Harlem Alexander i Sør-Afrika under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Etter noen runder med seg selv bestemte hun seg for å gi et lignende konsept en sjanse.

- Det fungerte jo for Jan Thomas, så det blir spennende å se om det går veien for meg også, sa hun til Se og Hør før innspilling.

Hun hadde derimot problemer med å se for seg hva slags fyr hun skulle ende opp med.

NY FLØRT: Vi observerte Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Da vi spurte om hun hadde fått seg kjæreste, svarte hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

- Jeg har så mye forskjellige menn jeg har vært sammen med. Ikke har jeg en type mann, ikke noe spesielt utseende, og heller ikke alder tydeligvis - så jeg tror det blir litt forskjellige å se i programmet - så får vi se om noen melder seg på, sa hun lurt den gang, og la til at et stort pluss hadde vært om drømmemannen var god med barn, hadde livet på stell og at han var snill og grei.

Nå har hun altså funnet sin drømmeprins, selv om det ikke var på TV. Hvor fremtiden med Morten bærer, vil tiden bare vise.

LES OGSÅ: Raser mot NRK: - Bortkastet tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer