- Han er min drømmemann

Møtet med rocke-idolet fikk Kathrine til å glemme exiten fra «Jakten på en julestjerne»...

 TRØSTET TAPEREN: Kathrine Pehrsson fikk trøstende ord av Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen etter at hun ble sendt ut av «Jakten på en julestjerne». - En ting skal du i hvert fall ha, du er glad, sa han modellen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TRØSTET TAPEREN: Kathrine Pehrsson fikk trøstende ord av Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen etter at hun ble sendt ut av «Jakten på en julestjerne». - En ting skal du i hvert fall ha, du er glad, sa han modellen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Se torsdagens episode av «Jakten på en julestjerne» her nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Flere av deltagerne gruet seg med rette til torsdagens sang-audition i «Jakten på en julestjerne», da Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen fra Wig Wam og tidligere Idol-finalist Kim Rune Hagen kom med både strålende ros og nådeløs kritikk.

En av de som det gikk verst utover, var modellen og tidligere Robinson-deltaker Kathrine Pehrsson (26), som fikk stryk-karakter for sin versjon av Disney-sangen «Hakuna Matata»

- Det er ikke snakk om at hun skal gå videre, sa Kim Rune, mens Åge Sten Nilsen ikke la skjul på at hun ikke hadde noe i sangens verden å gjøre.

Kathrine sier til Seher.no at hun ikke innså hva som hadde skjedd før Åge Sten Nilsen hadde forlatt «Jakten på en julestjerne»-gården.

I et intervju med herrebladet FHM har hun nemlig listet opp vokalisten som en av sine tre norske drømmemenn, sammen med fotballspilleren Morten Gamst Pedersen og Robinson-programlder Christer Falck.

- Åge har alltid vært en tøff, rocka fyr som liker å gå egne veier, og sånne folk digger jeg. Da han bar meg ut døra, tenkte jeg ikke på at jeg var ute av «Jakten på en julestjerne».

Først senere innså jeg det, og da deppa jeg, fordi jeg hater å tape, sier Pehrsson til Seher.no.

Den tøffe sangkritikken har imidlertid ikke tatt fra Kathrine drømmen om en gang å gi ut egen plate.

- Jeg har konkrete planer, men måtte utsette dem fordi jeg har hatt så mye annet å gjøre. Hvis jeg skal gi ut noe, skal det imidlertid bli noe langt mer rocka enn Disney.

- Kanskje kan jeg en dag få synge duett med Åge. Det hadde vært stort, sier hun og ler til Seher.no.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var en jævlig beskjed å få[obj:media:9245]