- Han er mer opptatt av å få venner enn seertall

Espen Eckbo lover mye rødvinshygge i «The Asbjørn Brekke Show»

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Espen Eckbos ensomme og rødvinselskende rollefigur Asbjørn Brekke har gjort suksess både i serien «Nissene på låven» og TV 2s «Påskenøttaften».

Til høsten får han sitt eget talkshow, «The Asbjørn Brekke Show», på TVNorge. Det ser han frem til med stor glede, ifølge Eckbo (39).

- Han er nok mer opptatt av å få venner enn seertall. Han har innredet studio som en kopi av stuen i hjemmet sitt på Abildsø. Han håper nok at flest mulig av de som kommer på besøk vil bli venner med ham også privat, sier han til Seoghør.no.

Eckbo forteller det er mulig andre karakterer fra «Nissene på låven»-universet kan komme til å bidra i showet på en eller annen måte, men legger til at det kun er snakk om virkelige personer som gjester.

- Asbjørn er veldig opptatt av at alle skal bli invitert. Vi har ikke sendt invitasjon til kongeparet ennå, men kanskje vil vi be dem også, sier han.


Eckbo tror en av grunnene til at karakteren hans er blitt så populær, er at mange kjenner seg igjen i Asbjørn.

- Alle har vel kjent på følelsen av ensomhet, eller kjenner noen som er det, eller man ser mennesker rundt seg som man antar er like ensomme som Asbjørn. Karakteren er ikke basert på bare oppspinn og derfor er han også så populær, sier Eckbo til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Reinsdyrtabbe kostet TVNorge-nissene dyrt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer