Nina Jensen:

- Han er med meg hele tiden

Nina Jensen mistet samboeren i sommer. Nå åpner hun seg om den første julen uten ham.

FØRSTE JULEN: Nina Jensen og sønnen feirer sin første jul etter at Nicolai Roan gikk bort i sommer. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FØRSTE JULEN: Nina Jensen og sønnen feirer sin første jul etter at Nicolai Roan gikk bort i sommer. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er fire måneder siden den triste beskjeden om at Nina Jensens (44) samboer, Nicolai Roan, hadde gått bort som følge av hjernekreft, bare 39 år gammel.

- Jeg savner deg så inderlig; savner stemmen din; pusten din; lukten din; armene dine rundt meg; at du holder hodet mitt i hendene dine og sier at alt skal gå bra, var blant det Nina skrev åpenhjertig på sin egen Facebook-profil.

I SALG NÅ: Det er i fredagens utgave av Se og Hør at Nina Jensen åpenhjertig forteller om den første julen uten ektemannen. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: Det er i fredagens utgave av Se og Hør at Nina Jensen åpenhjertig forteller om den første julen uten ektemannen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

I Se og Hørs store julenummer, som er i salg fredag, forteller 44-åringen om hvordan den første julen uten ektemannen blir. I fjor var de alle samlet med sønnen Eik på Røros, men i år er det en spesiell person som mangler. I intervjuet legger hun ikke skjul på at savnet etter samboeren er uendelig stort.

Finner trøst

- For oss som elsket naturen, så er det der Nicolai fortsatt er. Og som jeg har sagt og skrevet før, han lever videre i hver en celle i kroppen min. Jeg føler det faktisk. Han er med meg hele tiden, forteller 44-åringen til Se og Hør.

Videre forteller Nina at hun kommer til å fortelle sønnen at faren ble kalt ut til et stort oppdrag i universet hvor han nå kjemper større kamper.

- Når Eik trenger trøst eller energi, så kan han gå ut og kikke opp på den største stjernen på himmelhvelvet. Der er pappaen hans, fortsetter hun.

At julen blir ekstra tøff i år, er Nina fullstendig klar over, men hun skal likevel gjøre sitt beste for å feire med sin nærmeste familie, og prøve å finne styrken i det samholdet.

Overfor Se og Hør innrømmer hun at samboeren ikke ønsket at hun skulle lide seg gjennom julen, men at hun heller skulle prøve å gjøre det beste ut av det, spesielt for sønnen sin del.

- Det er ikke lett, men jeg prøver å stramme meg opp og sier :«Kom igjen! Det er bare å gyve på». Jeg som ikke er kreativ engang, har laget egen julekrans som henger utenfor inngangsdøren. Når jeg ser på den, hører jeg liksom Nicolais stemme som forteller at han er stolt av meg.

Les hele intervjuet med Nina Jensen i fredagens Se og Hør.

Stort savn

Paret har vært åpne om kreftsykdommen helt siden 39-åringen ble diagnostisert for over ett år siden. Han fikk påvist en kreftsvulst i hjernen i april 2018, og gikk gjennom en rekke operasjoner for å forsøke å bli kvitt kreftsvulsten.

- Eik og jeg vil savne deg hvert sekund, hvert minutt, hver time og hvert år så lenge vi lever og du vil alltid være med oss, skrev Nina Jensen i det hjerteskjærende Facebook-innlegget da samboeren gikk bort i sommer.

View this post on Instagram

FOR EVIG OG ALLTID BARE DIN ❤️ Jeg savner deg så inderlig; savner stemmen din; pusten din; lukten din; armene dine rundt meg; at du holder hodet mitt i hendene dine og sier at alt skal gå bra; at ingenting er umulig; de nydelige øynene dine som stirrer dypt inn i mine; å prate med deg; alle de gode rådene dine; at du alltid fikser alt; omsorgen din; at du alltid setter andre foran deg selv; at du alltid har vist at det umulige er mulig. Jeg savner ALT ved deg. Det er ingen som har imponert meg mer enn deg, Nicolai og jeg har aldri vært mer stolt av deg enn jeg har vært de siste ukene og månedene hvor du har kjempet mer tappert enn noen. Og jeg har aldri elsket deg mer. Selvom jeg ikke trodde det var mulig å elske deg mer enn jeg allerede gjør. Hele hjertet mitt er fylt av deg og med deg og det kommer aldri til å endre seg. Du fyller hver celle i kroppen min; hvert hulrom; hver tanke; hele sjela. Du er overalt og samtidig ingen steder. Tiden står stille, går fort og sakte på samme tid og jeg aner ikke hva jeg skal fylle den med uten deg. Jeg vet ikke hvem jeg er uten deg eller hvordan jeg skal klare meg uten deg. Jeg er sikker på at ingen har elsket hverandre høyere enn det vi to har og det er som om hjertet mitt er knust i tusen biter og aldri vil kunne settes sammen igjen. Eik og jeg vil savne deg hvert sekund, hvert minutt, hver time og hvert år så lenge vi lever og du vil alltid være med oss. Min elskede Nicolai - for evig og alltid❤️.

A post shared by ninajensen (@ninajensen) on

- Det er ingen som har imponert meg mer enn deg, Nicolai, og jeg har aldri vært mer stolt av deg enn jeg har vært de siste ukene og månedene, hvor du har kjempet mer tappert enn noen. Og jeg har aldri elsket deg mer. Selv om jeg ikke trodde det var mulig å elske deg mer enn jeg allerede gjør, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Et enormt tap og vi vil alltid savne ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer