LITE GENTLEMAN: Clas Kvisler bar ikke bagasjen til frierne og røyket innendørs. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
LITE GENTLEMAN: Clas Kvisler bar ikke bagasjen til frierne og røyket innendørs. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Han er litt lite gentleman

Vraket frier har litt av hvert å innvende mot Jakten-bonde...

SEHER.NO: TV-bonden Clas Kvisler (36) fra "Jakten på Kjærligheten" var i episoden som ble vist mandag, nødt til å sende hjem en av frierne. Valget falt på Ellisif Muller. Akkurat det kom ikke som noe sjokk på frieren selv.

- Det var helt greit, og noe jeg også hadde forventet. Vi var veldig forskjellige og hadde forskjellig humor. Så jeg tror nok det aldri kunne blitt noe mellom Clas og meg, sier hun til Seher.no.

Muller avslører at det ikke var hun selv som meldte seg på den populære programmet. Men i ettertid angrer hun ikke på at hun kastet seg ut i det.

- Jeg ble påmeldt til "Jakten på Kjærligheten" av to stykker fra jobben. Jeg spurte om jeg kunne få tid til å tenke på det, men det fikk jeg ikke. Det gikk bare en time før TV 2 måtte ha svar. Men jeg angrer ikke på at jeg ble med, det har vært en positiv opplevelse og veldig gøy.

I mandagens episode var frierne på plass på gården til Kvisler. Der snakket de blant annet om at det ser ut som et ungkarsrede, og at flere ting godt kunne fikses på interiørmessig. Og at bonden selv hadde vært ungkar en stund, synes Ellisif det var lett å se.

- Han er litt lite gentleman. Han bærer ikke akkurat koffertene for oss, men han er vel heller ikke vant til å ha flere jenter boende hos seg. Det er kanskje derfor han er med på dette, han trenger en dame som kan ordne opp for ham.

I tillegg ble det gjort et poeng av at bonden røyket innendørs, noe som kanskje kunne plage noen av frierne. Men akkurat det var det ingen som reagerte spesielt på.

- Han sa han hadde sluttet å røyke. Men han røyket jo inne. Det var noe vi jentene kommenterte oss i mellom, men vi sa det jo til ham også. Så det var ikke noe drama rundt akkurat det, sier den vrakede frieren til Seher.no.

Nå synes Muller at det er deilig at episoden endelig er vist, så hun slipper å holde på hemmeligheten om hun fikk seg kjæreste eller ikke.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg har pekt meg ut én av dem