- Han er like alkoholskadet som en 50-åring

Nå slår den 23 år gamle TV-stjernens lege alarm.

PÅ REHAB: TV-stjernen Jason Wahler så tydelig sliten ut,da han tidligere i år sjekket inn på klinikken til Dr. Drew Pinksy, for å være med i realityserien «Celebrity Rehab». Foto: All Over Press
PÅ REHAB: TV-stjernen Jason Wahler så tydelig sliten ut,da han tidligere i år sjekket inn på klinikken til Dr. Drew Pinksy, for å være med i realityserien «Celebrity Rehab». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jason Wahler (23) ble som tenåring stjerne over natten takket være sin medvirkning i de populære MTV-seriene «Laguna Beach» og «The Hills».

Men de siste årene har det tidligere ungpikeidolet blitt mer kjent for sin ville festing enn suksess foran kamera.

For tiden er han med i den skandaleombruste realityserien «Celebrity Rehab» på amerikansk TV, der berømte personer behandles for sine rusproblemer foran TV-kameraene.

Nå avslører Dr. Drew Pinksy, som står bak programmet, at Wahlers helsetilstand er en av de verste han har sett.

- Han viste raskt tegn på langt framskreden alkoholisme. Dette er en mann i 20-årene, som er like alkoholskadet som en 50-åring.

- Jeg så ham i noen episoder av «Laguna Beach». Da skrek jeg bokstavelig talt til TVen «Kan ikke noen hjelpe denne gutten?» Men det tok lang tid før noen sa i fra til ham, sier Pinksy ifølge UsMagazine.com.

Wahler - som i juni ble arrestert for angivelig å ha slått til en kvinne - har tidligere også vært kjent for å ha datet flere av Hollywoods mest populære kvinnelige stjerner, blant annet «The Hills»-kollega Lauren Conrad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  TV-stjerne arrestert