Jason Sudeikis og Olivia Wilde:

- Han er knust over den nye romansen

Olivia Wilde har gått videre etter den brutte forlovelsen.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her poserer Jason Sudeikis og Olivia Wilde sammen på et event i New York i desember for to år siden. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
FRA LYKKELIGE TIDER: Her poserer Jason Sudeikis og Olivia Wilde sammen på et event i New York i desember for to år siden. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter ni år som par ble det i november kjent at stjerneparet Olivia Wilde (36) og Janson Sudeikis (45) hadde brutt forlovelsen.

Sammen har de barna Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

- Bruddet har vært vennskapelig, og de har gått over til en god rutine hvor de samarbeider om foreldrerollen. Barna er det de setter høyest, og de er hjertet i familiens forhold, fortalte en kilde til People i høst.

Hånd i hånd

For en uke siden meldte flere amerikanske medier at Wilde har innledet en romanse med den ti år yngre kjekkasen og tidligere One Direction-stjernen Harry Styles (26).

Sist helg ble duoen blant annet avbildet mens de gikk hånd i hånd i Los Angeles.

- De var sammen i et bryllup i Montecito i California. De var kjærlige med hverandre rundt vennene sine, leide og så veldig lykkelige ut. De har datet i noen uker, sa en kilde til People.

- Ført bak lyset

Det skal altså ikke ha ligget noe dramatikk i selv bruddet mellom Wilde og Sudeikis, og duoen skal ha gått fra hverandre flere måneder før det ble kjent i media at de hadde gjort det slutt.

Men nå kommer det frem at «Horrible Bosses»-stjernen skal ha blitt tatt fullstendig på senga av eksens romanse med artist og skuespiller Styles.

Mandag ble eksene fotografert mens de snakket sammen utenfor deres tidligere felles hjem, skriver The Daily Star, og ifølge nettstedet skal Sudeikis angivelig føle seg «knust» og «ført bak lyset» av det nye forholdet.

Vis mer

Kilden The Daily Star har snakket med hevder også at Wilde og Styles har sett hverandre i det skjulte i en lengre periode.

- De er definitivt et par. Bildene av dem er kanskje nye, men det er ikke forholdet. De har datet en stund utenfor radaren.

Den nyforelskede duoen falt for hverandre på settet til den kommende thrilleren «Don’t Worry Darling» hvor de begge spiller.

Wilde har i tillegg regissert filmen, og i desemberutgaven av Vogue la hun ikke skjul på sin begeistring over å ha fått sangstjernen med på rollelisten.

- Han er veldig moderne. Og jeg håper at selvsikkerheten Harry har som mann, blottet for spor av giftig maskulinitet, er en indikasjon på hans generasjon og derfor fremtiden for verden. Jeg tror han selv på mange måter kjemper for dette, og det er ganske kraftfullt og litt ekstraordinært å se noen i hans stilling omdefinere hva det kan bety å være en mann med selvtillit.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Han har møtt barna

The Sun melder også at forholdet mellom de to kollegaene var en dårlig bevart hemmelighet under innspillingen av filmen.

- Det var en åpen hemmelighet på settet i Palm Springs. De var veldig profesjonelle, men alle visste at noe foregikk mellom dem. Harry har til og med møtt barna hennes flere ganger da de besøkte henne på location, fortalte en kilde sist uke, og la til:

- Olivia ser utrolig lykkelig ut. Alle er glade på hennes vegne. Han er en fantastisk fyr.

Fra 2003 til 2011 var Wilde gift med Tao Ruspoli. Harry Styles har på sin side vært sammen med kjendiskvinner som Taylor Swift (31), Kendall Jenner (25) og den avdøde britiske programlederen Caroline Flack.

LES OGSÅ: «Bridgerton»-stjernene svarer på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer