- Han er knust over at hun nå er borte

Bobbi Kristinas omdiskuterte kjæreste er fra seg av sorg etter dødsfallet - og også avdødes far åpner opp om tapet.

<strong>I SORG:</strong> Nick Gordon var kjæreste med Bobbi Kristina Brown - til tross for at hennes familie ikke hadde noe til overs for gutten, som i sin tid ble sett på som en sønn av avdøde Whitney Houston. Her er paret fotografert side om side i 2012. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Nick Gordon var kjæreste med Bobbi Kristina Brown - til tross for at hennes familie ikke hadde noe til overs for gutten, som i sin tid ble sett på som en sønn av avdøde Whitney Houston. Her er paret fotografert side om side i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha ligget i kunstig koma i nesten seks måneder, sovnet Bobbi Kristina Brown inn på Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia, søndag 26. juli.

Den avdøde superstjernen Whitney Houstons datter ble bare 22 år. I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem Atlanta.

En av de som fant 22-åringen i badekaret var kjæresten Nick Gordon (25). Ifølge kilder People har dødsfallet naturlig nok gått hardt inn på Gordon:

- Han er fra seg av sorg. Du kan si hva du vil om ham og Bobbi Kristina, men han elsket henne virkelig utrolig høyt, og han er knust over at hun nå er borte.

Også Bobbi Kristinas far er i dyp sorg etter at datteren gikk bort:

- Krissy var, og er, en engel. Jeg er fullstendig nummen akkurat nå. Min familie må finne en måte å få henne til å leve videre i våre hjerter, og hedre hennes minne. Vårt tap er ufattelig, sier han i en uttalelse til UsMagazine.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Bobbi Kristina Brown fotografert med mamma Whitney Houston og pappa Bobby Brown under en filmpremiere i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bobbi Kristina Brown fotografert med mamma Whitney Houston og pappa Bobby Brown under en filmpremiere i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Så på hverandre som bror og søster

Forholdet mellom Bobbi Kristina og Nick Gordon har nemlig ikke gått ubemerket hen, ettersom Nick ble sett på som en sønn av den nå avdøde superstjernen Whitney Houston. Han var så godt som adoptert av «I will always love you»-sangeren, men dette stoppet ikke de to fra å bli kjærester etter Houstons død i 2012.

<strong>NÅ ER DE BEGGE BORTE:</strong> Bobbi Kristina Brown side om side med sin verdensberømte artistmor Whitney Houston i september 2009.

Pictured: Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston
Ref: SPL1086621  270715  
Picture by: Derek Storm / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE BEGGE BORTE: Bobbi Kristina Brown side om side med sin verdensberømte artistmor Whitney Houston i september 2009. Pictured: Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston Ref: SPL1086621 270715 Picture by: Derek Storm / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under oppveksten så de to på hverandre som søsken, og etter at de ble sammen i 2012 har de stadig referert til hverandre som «mann» og «kone», men har aldri vært gift - til tross for at de to snakket om bryllup.

- La meg oppklare noe - vi er ikke bror og søster på ordentlig, og han er heller ikke adoptivbroren min. Moren min adopterte ham aldri, påpekte kjendisdatteren i 2012, etter at forholdet ble seriøst.

<strong>FUNNET I BADEKARET:</strong> Slik som sin mor, ble også Bobbi Kristina funnet livløs i et badekar. 22-åringen har ligget i kunstig koma siden ulykken skjedde 31. januar 2015. Etter seks måneder sovnet kjendisdatteren inn. Foto: NTB Scanpix
FUNNET I BADEKARET: Slik som sin mor, ble også Bobbi Kristina funnet livløs i et badekar. 22-åringen har ligget i kunstig koma siden ulykken skjedde 31. januar 2015. Etter seks måneder sovnet kjendisdatteren inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tullet om ekteskap

I 2014 la Bobbi Kristina ut et bilde på sosiale medier av en gigantisk diamantring, og hevdet at de to hadde giftet seg.

«Lykkelig gift, så forelsket», skrev hun til bildet - men det viser seg at de to aldri inngikk et juridisk bindende ekteskap.

Bobbi Kristinas far, Bobby Brown (46), skal ha nektet Nick Gordon å se datteren mens hun har ligget i koma, skriver People. 25-åringen har siden tatt inn på rehab, og bor nå med familien i Florida.

LES OGSÅ: Bobbi Kristina reddet livløs mann fra døden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer