«Ex on the Beach»-Helene Hima og Frank Løke:

- Han er kanskje litt for gal for meg

Helene Hima er redd for at Frank Løke kan bli litt for mye for henne. Likevel gleder hun seg til å dra på en ny date med skandale-kongen.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Vis mer Vis mer
Publisert

Under den store feiringen av Se og Hørs 40-årsjubileum søndag kveld, var det spesielt ett par som fikk ekstra mye oppmerksomhet fra pressen.

Frank Løke (38), som allerede har skapt stor ståhei i mediene de siste dagene, ankom festen med «Ex on the Beach»-deltakeren Helene Hima (22) som date.

Foran Se og Hørs linse valgte duoen å dele et kyss, men om de er kjærester eller ei, var de noe uenige om. For mens Løke avkreftet at de to var blitt et par, hadde Hima et noe annet inntrykk.

- Jooo, snart, uttalte hun.

Mye oppmerksomhet

Etter søndagens stunt tok det ikke lang tid før duoen var avbildet og intervjuet i flere av landets aviser og nyhetsnettsteder. Kommentarfeltene kokte over av spørsmålstegn, hissige personangrep og andre negative kommentarer om dem.

Oppmerksomheten har i etterkant også vedvart, ifølge Hima.

- Jeg har jo fått en del tilbakemeldinger fra familien og fra venner, forteller 22-åringen til Se og Hør nå.

OVERRASKET: Helene Hima hadde ikke fortalte familien sin at hun skulle dukke opp med Frank Løke på rød løper. Foto: Andreas Fadum
OVERRASKET: Helene Hima hadde ikke fortalte familien sin at hun skulle dukke opp med Frank Løke på rød løper. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hima hadde nemlig ikke advart noen på forhånd om at hun skulle være med Løke på søndagens store begivenhet som hans date.

- Familien ble veldig overrasket, men jeg gjør som jeg vil. Jeg har egentlig fått mest positive tilbakemeldinger. Så lenge jeg er lykkelig, er de lykkelige, sier hun.

- Litt for gal

Overfor Se og Hør kan Hima fortelle at hun storkoste seg på fest sammen med Løke. Hun er også åpen for å dra på en date med ham igjen.

- Han er en veldig fin fyr. Jeg er litt usikker på om han kanskje er litt for gal for meg, selv om jeg er gal jeg, og. Men vi får se. Vi skal i hvert fall møtes igjen, forteller hun.

Det gjenstår derimot å se om det blir noen flere møter på de to. Se og Hør har vært i kontakt med Frank Løke, som ikke ønsker å kommentere Himas uttalelser.

Han kan derimot fortelle at det var en morsom kveld med hyggelige mennesker, og at han kom seg til sengs i god tid før nachspielet.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Meldte seg på program

Hvordan relasjonen mellom Løke og realitydeltakeren oppsto kunne han gledelig fortelle søndag. Ifølge 38-åringen er livet nemlig aldri så galt at det ikke er godt for noe

- Hemmeligheten er at Helene hadde meldt seg på det dating-programmet som jeg ikke fikk lov til å være med på («Kjendis søker kjæreste», journ.anm.). Og da tenkte jeg at: Nå begynner jeg på den listen med over 200 stykker, og så begynner jeg med den beste.

Hima, som blant annet var sentral i en av de mer velomtalte øyeblikkene i «Ex on the Beach», forklarte at det ikke kommer på tale at Løke skal utforske listen over interesserte noe videre. Duoen har allerede kjent hverandre i et par måneder.

- Nei, jeg skal ha deg for meg selv. Frank er bare helt fantastisk. Jeg trenger en mann som er smart, som har humor, som har alt - og det har han, sa hun og klinte til med den tidligere håndballspilleren.

Involvert i tv-skandale

Løke har mildt sagt vært særdeles fremtredende i rampelyset den siste uka.

Forrige lørdag sjokkerte han med sitt nakenstunt i «Skal vi danse». Så kom meldingen om den plutselige utkastelsen fra hele to TV 2-programmer.

DET FØRSTE INTERVJUET: Frank Løke er hjemme igjen etter «Skal vi danse»-skandalen. Se det første intervjuet med ham her. Reporter: Linn Christin Marthinussen. Video: Andreas Fadum / Dagbladet Vis mer

Saken vekket deretter interesse utenfor landegrensene, før vi torsdag fikk alle kortene på bordet med dansepartnerens innrømmelse om å ha hatt en finger med i spillet.

En foreløpig ny utvikling i saken er at Frank har sagt seg villig til å gjøre «Skal vi danse»-comeback - hos våre naboer i sør.

- Det ville vært helt overlegent. Jeg fikk jo ikke avsluttet dansen i Norge. Det hadde vært utrolig gøy å komme til Danmark og fullføre det, har Løke tidligere uttalt til danske Se og Hør.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer