FORELSKET: Mariann og Daniel ankom åpningen av Oslo Fashion Week sammen tirsdag ettermiddag.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FORELSKET: Mariann og Daniel ankom åpningen av Oslo Fashion Week sammen tirsdag ettermiddag. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

- Han er jo en legende

Mariann Thomassen får ikke skrytt nok av kjæresten Daniel Franck... Og nå kommer klærne hans i butikkene.

Publisert
Se videointervju med Surferosa-stjernen nederst i saken!

SEHER.NO: Det var i fjor høst at Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (30) og tidligere snowboard-profil Daniel Franck (34) bekreftet at de var blitt sammen.

Og selv om de nå har vært et par i nesten ett år, er de tydelig like forelsket.

Tirsdag kom de sammen til den høytidelige åpningen av Oslo Fashion Week på Oslo Kongressenter, og popstjernen, som selv er kjent for sin svært særegne klesstil, måtte skryte litt av kjærestens klessmak.

- Han har fått mer avantgarde stil. Og så føler jeg at han har fått tilbake litt av den humoren han hadde på 90-tallet, da han hadde så stor suksess  Han er jo en legende innenfor sin sport da, og han har fått mer tilbake den greia der. Daniel er veldig flink. Han kommer med sin egen kolleksjon med sportsklær i august. Jeg kjenner han veldig godt, så det blir masse humor, smiler hun til Seher.no.

Sin egen motesans, som hun tidligere har fått både kritikk og ros for, omtaler hun imidlertid som mer "egoistisk".

- Min motesans er veldig egoistisk. Jeg hører ikke på noen andre enn meg selv. Jeg koser meg. For meg er ikke mote noe press. Jeg vil veldig gjerne at det skal få meg til å føle meg bra og glad. Og jeg er glad i sterke farger, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet

Se videointervju med Surferosa-stjernen nedenfor:

[obj:media:7927]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer