Rob Kardashian:

- Han er isolert og deprimert

Rob Kardashian skal ha trukket seg vekk fra omverdenen etter den bitre konflikten med Blac Chyna.

STØTTER SEG PÅ FAMILIEN: Kim Kardashian og Kanye West skal sammen med resten av Robs familie støtte ham i den tunge tiden han nå opplever, ifølge People. Foto: NTB Scanpix
STØTTER SEG PÅ FAMILIEN: Kim Kardashian og Kanye West skal sammen med resten av Robs familie støtte ham i den tunge tiden han nå opplever, ifølge People. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør) Det har lenge vært kjent at forholdet - og det påfølgende bruddet - til Blac Chyna (29) har vært en stor belastning for Rob Kardashian (30).

Nå hevder en kilde nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen at Rob unngår kontakt med alle andre enn sin nærmeste familie.

- Situasjonen hans er veldig trist. Han er isolert og deprimert. Han omgås for det meste familien sin.

- Han er kun opptatt av datteren Dream og ser ikke ut til å glede seg over noe annet, sier kilden til People.

TRØSTER SEG MED DATTEREN: Vesle Dream skal være ett av få lyspunkter i livet til Rob Kardashian, ifølge Peoples kilde. Foto: NTB Scanpix
TRØSTER SEG MED DATTEREN: Vesle Dream skal være ett av få lyspunkter i livet til Rob Kardashian, ifølge Peoples kilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rob har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Sliter med vekt-problemer

I følge People sliter Rob med avhengighet til junkfood, og selv ikke familiens fitness-trener, Don Brooks, har klart å få reality-stjernen til å gå ned i vekt.

For et år siden ble det kjent at 30-åringen har diagnosen diabetes type 2.

Robs mor, Kris Jenner, skal være en viktig støtte for ham i den tunge tiden, og hjelpe ham med vesle Dream.

SPL1522754_008
SPL1522754_008 Vis mer

Rob betaler Blac Chyna 20 000 dollar, rundt 170 000 kroner, i måneden i barnebidrag for datteren, som de to har delt omsorg for. Hun er også fremdeles ute etter en saftig syvsifret erstatning etter Robs offentlige porno-hevn i juli i år.

Men Rob har også saksøkt sin tidligere forlovede etter blant annet å ha anklaget henne for mishandling.

Ifølge People kom det i september frem i rettsdokumenter at Chyna angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iphone-lader 14. desember 2016.

Han påstår også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

Ødela pepperkakehuset

I tillegg hevder Rob at ekskjæresten forårsaket store skader i hjemmet deres ved å slå ned dører, sparke inn vegger, knuse et TV og en iPhone- i tillegg til å knuse deres pepperkakehus som sto til utstilling i julehøytiden.

- Da han forsøkte å forlate eiendommen skal Chyna ha kastet ting etter ham, står det i rettsdokumentene ifølge People.

Totalt skal skadene på huset, som de på dette tidspunktet leide av Kylie Jenner,ha en verdi av hele 100.000 dollar, nærmere 840.000 kroner, ifølge bladet.

Ingen av partenes advokater ville den gang kommentere søksmålet.

LES OGSÅ: - Rob Kardashian truet med å ta livet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer