Lisa Kudrow:

- Han er ingen fan

Skuespilleren avslører «Friends»-hemmeligheter.

AVSLØRER: I et nylig intervju forteller «Friends»-stjernen Lisa Kudrow at hun ikke snakker med sin 22 år gamle sønn Julian (t.h.) om rollene sine. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: I et nylig intervju forteller «Friends»-stjernen Lisa Kudrow at hun ikke snakker med sin 22 år gamle sønn Julian (t.h.) om rollene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Humorserien «Friends» rullet over TV-skjermene fra 1994 til 2004, og ble raskt svært populær. Fortsatt den dag i dag trekker den verdensberømte serien om de seks vennene Joey, Rachel, Phoebe, Monica, Ross og Chandler til seg nye tilhengere.

Gleden var derfor stor da det tidligere i år ble kjent at en gjenforening av serien var på trappene, men det har hersket full forvirring knyttet til gjenforeningen på grunn av coronaviruset.

Lisa Kudrow (56), som udødeliggjorde Phoebe Buffay i den kjente komiserien, kunne imidlertid i mai bekrefte at de hadde funnet en ny dato for innspillingen av gjenforeningsepisoden - til fansens store glede.

PRISVINNENDE: Jennifer Aniston, David Schwimmer og Lisa Kudrow holder prisen «Friends» vant under People's Choice Awards i 2001, i kategorien «Favorite Television Comedy Series». Foto: NTB scanpix
PRISVINNENDE: Jennifer Aniston, David Schwimmer og Lisa Kudrow holder prisen «Friends» vant under People's Choice Awards i 2001, i kategorien «Favorite Television Comedy Series». Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om komiserien ser ut til å være en stor favoritt blant svært mange, er det ikke alle som har sansen for «Friends»-gjengen - selv ikke blant skuespillerens nære venner og familie.

I et nylig intervju med OK! Magazine avslører nemlig Lisa Kudrow at hennes 22 år gamle sønn Julian rett og slett ikke er noen stor tilhenger av jobben hun gjorde i den legendariske komiseieren.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston fikk mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Ingen fan

- Vi snakker ikke så mye om det. Han har vært begeistret over noen ting jeg har gjort, men han er ingen fan og det ønsker jeg heller ikke at han skal være. Jeg vil at han skal være min sønn. Han holder meg ansvarlig for foreldre-ting. Han er utrolig flott. Jeg prøver å gi ham råd om jenter, men så skjønner jeg at jeg sannsynligvis ikke vet hva jeg snakker om, sier Kudrow i intervjuet.

56-åringen har den 22 år gamle sønnen sammen ektemannen, franskmannen Michel Stern (62), som hun har vært gift med siden 1995.

INGEN FAN: Julian Murray Stern er ingen fan av morens skuespillerprestasjoner i serien «Friends». Her er mor og sønn avbildet sammen i 2003. Foto: NTB Scanpix
INGEN FAN: Julian Murray Stern er ingen fan av morens skuespillerprestasjoner i serien «Friends». Her er mor og sønn avbildet sammen i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Friends»-skuespilleren sier i intervjuet at hun ikke snakker med sønnen om sine roller, men hun letter likevel på sløret om «Friends»-gjenforeningen som er utsatt til høsten. Kudrow sier at det er på høy tid med en gjenforening.

- Det er på tide. Det har vært på tide veldig lenge. Det har tatt lang tid å finne ut hvordan vi skal gjøre det og hvordan det skal være, men det kommer definitivt til å skje, sier hun.

Kudrow røper også flere hemmeligheter om sitt eget forhold til «Friends». Det er nemlig flere av de 236 episodene hun aldri har sett.

- Det er noen episoder jeg aldri har sett. Og jeg er ikke den eneste i casten dette gjelder for. Spesielt senere i serien, da vi alle ble veldig travle. Jeg vet det høres sprøtt ut, men en dag kan jeg ikke vente med å se «Friends».

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Funnet ny dato

Gjenforeningsepisoden av «Friends» skulle ha blitt spilt inn og sendt i mai, men har blitt utsatt til høsten grunnet coronaviruset. For noen uker siden forsikret Kudrow overfor Aftonbladet at de hadde funnet en ny dato for innspillingen.

Episoden vil bli en slags mimre-spesial der skuespillerne ser tilbake på minner fra settet.

- Jeg burde egentlig ikke snakke om det, men det skal kunne bli bra, sa hun og la til at man vil få høre hva som skjedde bak kulissene, noe fansen ifølge Kudrow aldri har fått vite før.

Kudrow la heller ikke skjul på at serien forandret livet til alle de seks hovedrolleinnehaverne over natta.

- Det ga oss alt. Vi var de høyest betalte kvinnene på tv. Jeg var ikke bare en del av noe som var så godt skrevet, så godt likt og som lever videre i alle år, men det ga meg også den kreative friheten til å utforske andre, mindre prosjekter som var veldig tilfredsstillende, sa hun til Aftonbladet i mai.

LES OGSÅ: - «Friends»-kollegene frykter for kameratens liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer