Scott Disick:

- Han er ikke velkommen

Scott Disick kan trolig ikke vente seg en invitasjon når Kourtney Kardashian og Travis Barker gifter seg.

IKKE INVITERT: Scott Disick vil trolig ikke være tilstede når Kourtney Kardashian og Travis Barker blir smidd i hymens lenker. Foto: Pa Photos / NTB og Evan Agostini / NTB
IKKE INVITERT: Scott Disick vil trolig ikke være tilstede når Kourtney Kardashian og Travis Barker blir smidd i hymens lenker. Foto: Pa Photos / NTB og Evan Agostini / NTB Vis mer
Publisert

For en liten måned siden kom den ikke så overraskende nyheten om at Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) hadde forlovet seg.

Duoen, som har vært kjærester siden starten av året, har ikke lagt skjul på sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier, og de deler titt og ofte kjærlige bilder.

Et bryllup har derfor ligget å kortene en god stund, spesielt etter det florerte forlovelsesrykter allerede i sommer.

En som imidlertid ikke skal ha satt like stor pris på det ferske Hollywood-forholdet, er Kardashians ekskjæreste Scott Disick (38).

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Må skje mirakler

Disick og Kardashian var sammen i rundt ti år og fikk tre barn sammen - Mason (11), Penelope (9) og Reign (6). Etter bruddet i 2015 var det likevel flere som følte seg skråsikre på at paret kom til å finne tilbake til hverandre.

Slik ble det imidlertid ikke, og Disick står nå på sidelinjen mens ekskjæresten planlegger bryllup med sin nye flamme. Og selv om det fremdeles er tidlig i bryllupsplanleggingen, er det én ting som skal være bestemt allerede - Disick blir ikke invitert.

Det hevder en kilde overfor Hollywood Life.

- Kourtney er av den tankegangen at dette er fremtiden hennes, og at fortiden med Scott ikke skal være tilstede på den store dagen. Sannsynligheten for at Scott blir en del av Kourtneys bryllup på noen som helst måte er ganske ikke-eksisterende.

En annen kilde la til at Disicks tilstedeværelse ikke ville vært passende på grunn av han og Barkers forhold.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

En tredje kilde legger imidlertid til at det ikke ville hatt noen betydning om det hadde dukket opp en bryllupsinvitasjon i 38-åringens postkasse, da han ikke har noe ønske om å være der uansett.

- Scott ville aldri på en million år gått i bryllupet, med mindre noe mirakuløst skjedde. Slik det er nå er det ingen sjanse for at han dukker opp.

Stikk til eksen

Kardashian er imidlertid ikke den eneste som har et lunkent forhold til sin ekskjæreste. Mellom 2004 og 2008 var Barker gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46). De fikk sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) sammen.

Bare kort tid etter at forlovelsesnyheten kom, delte 46-åringen et innlegg på Instagram. Dét var det flere som tolket som et stikk til eksen, ifølge US Weekly.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte nemlig Moakler flere kryptiske sitater.

«Midlertidig stengt for spirituelt vedlikehold», delte hun.

I et annet innlegg siterte hun rapperen Tupac, og skrev:

«Tupac sa en gang: Før du spør hvorfor noen hater deg, spør deg selv hvorfor du bryr deg».

Det er foreløpig ikke kjent om Moakler vil motta en byllupsinvitasjon.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer