IKKE KLAR: Ifølge kilder nær Brad Pitt skal filmkjekkasen ikke være klar for noe nytt forhold enda. Her med kompisen George Clooney og skuespiller Lisa Snowdon (Clooneys daværende kjæreste) på en filmpremiere i 2004. Foto: AP/ NTB Scanpix
IKKE KLAR: Ifølge kilder nær Brad Pitt skal filmkjekkasen ikke være klar for noe nytt forhold enda. Her med kompisen George Clooney og skuespiller Lisa Snowdon (Clooneys daværende kjæreste) på en filmpremiere i 2004. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer

Brad Pitt:

- Han er ikke ute etter et seriøst forhold

Avkrefter romanserykter.

Publisert

Helt siden sjokknyheten om at stjerneparet Brad Pitt (54) og Angelina Jolie (43) valgte å gå hver til sitt ble kjent, har det stadig blitt spekulert i om Brad eller Angelina har funnet seg nye forelskelser.

I det siste har det spesielt stormet rundt Brad, hvor flere hevder at han og universitetsprofessoren Neri Oxman (42) skal ha funnet tonen.

Tidligere denne måneden ble det også spekulert i om Brad og hans tidligere kone Jennifer Aniston (49) har funnet tilbake til hverandre igjen.

Hvorvidt ryktene stemmer eller ei, eller hvem av de to skjønnhetene Brad har forelsket seg i, er ikke godt å si.

Ifølge kilder til Entertainment Tonight skal imidlertid ingen av de ovennevnte romanseryktene stemme.

Fokuserer på familien

En kilde til nettstedet forteller nemlig at Brad Pitt for tiden er på et bra sted i livet, både privat og profesjonelt, og at dating ikke er fokuset for ham akkurat nå.

- Han har dratt på noen dater, men har er ikke ute etter et seriøst forhold akkurat nå, forteller kilden.

Ifølge kilden er Brad stort sett alene når han ikke tilbringer tid med barna sine eller er på jobb.

- For tiden fokuserer han på de to tingene i livet som er viktigst for ham, barna og jobben hans. Barna er hans første prioritet. Han vil alltid sette av tid og være der for dem, hevder kilden.

Seksbarnsfar

Sammen med sin tidligere kone, Angelina Jolie, har Hollywood-kjekkasen de seks barna Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

Nylig tilbrakte Brad tid sammen med barna i London, før han dro videre til Los Angeles der han spiller inn den kommende filmen «Once Upon a Time in Hollywood».

- Han er glad for å være tilbake til jobb i Los Angeles. Han trives bra og er profesjonell på sett. Han er varm og ekte mot alle rundt ham. Når han ikke filmer, tilbringer han ofte tid alene i traileren sin, forteller en kilde til nettstedet.

Kan miste omsorgen

Det har etter alt å dømme ikke vært så enkelt å være Brad Pitt den siste tiden. Nylig dukket det nemlig opp flere detaljer i skilsmissestriden mellom ham og Angelina.

For selv om Brad tilsynelatende forsøker å tilbringe all tid han kan med sine seks barn, kan Angelina miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lar dem få bruke mer tid med sin far.

Det kommer frem i rettsdokumenter nettstedet The Blast nylig fikk tilgang på.

I et forsøk på å styrke forholdet med Brad, har retten lagt fram en plan over hvor mye tid de seks barna skal tilbringe sammen med «Fight Club»-stjernen i sommer.

Nettstedet People har snakket med flere kilder nær Brad som kunne fortelle at han har vært gjennom en stor psykisk endring etter at han fikk sjansen til å bli mer involvert i livene til barna.

- Han virker som en bedre versjon av gamle, lykkelige Brad. Man kan se at han tar bedre vare på seg selv, og han virker positiv til fremtiden, uttalte en kilde.

- Savnet barna

Det skal nemlig ha vært svært tøft for filmstjernen å være borte fra sine kjære.

- Det har vært veldig tydelig at han har savnet barna sine ekstremt mye. Å bo så nære dem, men likevel ikke få se dem, har vært smertefullt for ham, hevdet kilden videre.

Den nye planen skal ha vært midt i blinken for seksbarnsfaren.

- Brad er en fantastisk pappa. Barna har alltid vært i livet hans. Han har feil som folk flest, men det har også Angelina. Brad er nok lettet over at retten hjelper ham.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Angelina Jolie har på sin side vært lite fornøyd med at rettsdokumentene ble lekket til pressen. For et par uker siden uttalte hun seg om saken i en kommentar via sin talsperson.

- Denne lekkasjen er ikke til det beste for barna. Angelina har fra starten av kun fokusert på barna og hva de trenger. Det er derfor det var så viktig at den siste rettshøringen foregikk helt privat, uttalte talspersonen til Vanity Fair.

LES OGSÅ: - Han kom ikke hjem før klokken seks på morgenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer