- Han er ikke til å kjenne igjen

«Hangover»-stjernen Zach Galifianakis viste frem en langt lettere side av seg selv, da han dukket opp på premierefest i New York.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Zach Galifianakis (45) er best kjent for sin rolle som den lubne utdrikningslags-deltageren Alan i de populære «Hangover»-filmene.

Men nå har komikeren slanket vekk så mange kilo at han likner lite på sin berømte rollefigur.

Da Zach lørdag dukket opp på premieren til sin nye film «Birdman» i New York, viste han at han er blitt rett som en strek.

- Han er ikke til å kjenne igjen, skriver Los Angeles Times i en kommentar.

En del av forvandlingen har skjedd etter at Zach i 2013 sluttet å drikke alkohol.

POPULÆRE FILMER: Zach Galifianakis har spilt i alle de tre «Hangover»-filmene. Her er han i en scene fra film nummer to.
POPULÆRE FILMER: Zach Galifianakis har spilt i alle de tre «Hangover»-filmene. Her er han i en scene fra film nummer to. Vis mer

- Jeg havnet  i mye problemer på grunn av at jeg drakk, så jeg sluttet. Da begynte også kiloene å forsvinne, har han tidligere sagt i et intervju med talkshow-verten Conan O' Brien.

Zach viser seg sjelden på den røde løperen utenom når det gjelder sine egne filmer.

Det forklarer han med at han kun ønsker å være en skuespiller, men ikke berømt.

- Jeg vil helst gjøre det jeg skal, også gå hjem og se på Lifetime (TV-kanal, red.anm). Å være berømt er en menneskeskapt ting. Det er ikke noe naturlig i oss, sier han til Us Weekly.

LES OGSÅ: Josh Groban dater TV-stjerne

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer