HVERKEN BABY ELLER BRYLLUP: Nylig fortalte Jessica at hun ikke er klar for barn, og nå avslører Justin at han ikke er klar for bryllup... Foto: All Over Press
HVERKEN BABY ELLER BRYLLUP: Nylig fortalte Jessica at hun ikke er klar for barn, og nå avslører Justin at han ikke er klar for bryllup... Foto: All Over PressVis mer

- Han er ikke interessert i å gifte seg nå

Justin Timberlake har ingen planer om å gå til alters med det første...

SEHER.NO: Justin Timberlake (28) og Jessica Biel (27) skal etter ryktene være lykkeligere enn noensinne, og ifølge Contactmusic skal mye av grunnen til det være at Jessica har sluttet å mase om giftemål med "Sexy Back"-sangeren.

Nå avslører venner av paret at 28-åringen slett ikke har lyst å gifte seg med det første.

- Justin er ikke interessart i å gifte seg nå, forteller en kilde til OK! Magazine, ifølge Contactmusic.

Popprinsen skal ha tatt en pause fra kjæresten for et par måneder siden, nettopp fordi han syntes presset om å gå ned kirkegulvet ble for stort.

Ifølge kilder vil ikke Justin gifte seg på grunn av at han selv har vært vitne til at flere ekteskap har gått i vasken, blant annet hans egne foreldre, Lynn Harless og Randall Timberlake, som gikk fra hverandre i 1985.


Nå skal Jessica endelig ha innsett at hun er nødt til å være tålmodig dersom hun ønsker en framtid med popprinsen.

- Jessica vet at dersom hun og Justin skal ha en framtid sammen, er hun nødt til å være tålmodig, forteller en kilde til nettstedet.

Nylig uttalte skuespillerinnen at hun ikke er klar for å få barn, ettersom hun er travelt opptatt med å ta seg av hunden.

- Det er ikke aktuelt for meg for øyeblikket. Jeg har en hund, og det er vanskelig nok!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: - Hun vil ikke akseptere det