- IKKE FAREN: January Jones slo i januar opp med TV-stjernen Jason Sudeikis og kort tid etter ble hun gravid. Nå hevder en kilde til E! Online at det ikke er Jason, men en mann January møtte på settet til filmen X-Men: First Class, som er faren. Foto: All Over Press
- IKKE FAREN: January Jones slo i januar opp med TV-stjernen Jason Sudeikis og kort tid etter ble hun gravid. Nå hevder en kilde til E! Online at det ikke er Jason, men en mann January møtte på settet til filmen X-Men: First Class, som er faren. Foto: All Over Press Vis mer

- Han er ikke faren til barnet

Full forvirring rundt TV-stjernens kommende baby.

Publisert
SEHER.NO:  «Mad Men»-stjernen January Jones (33) fikk spekulasjonene til å rase da hun tidligere i år bekreftet at hun var gravid, men ikke ville røpe hvem faren er.

Mange har tippet at barnefaren er Jason Sudeikis fra TV-programmet «Saturday Night Live», som January slo opp med i januar.

Men nå sier en kilde til nettstedet E! Online at dette ikke stemmer.

- Faren er en hun møtte under innspillingen av filmen X-Men: First Class og falt for, sier den anonyme kilden.

Påstanden har ført til nye spekulasjoner om at Januarys flamme er en av de mannlige stjernene i den superheltfilmen. På rollelisten står blant annet stjerner som James McAvoy, Kevin Bacon og Michael Fassbender.

E! Online hevder et tegn som bekrefter kildens påstand er at Jason Sudeikis' svar på om han var overrasket over babynyheten, under en gallamiddag i det hvite hus tidligere denne måneden.

- Nei, jeg - dette vil jeg ikke si noe mer om, skal han ha sagt ifølge E! Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter barn med ukjent mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer