- Han er ikke faren til barnet mitt

Superstjernen ser seg nødt til å slå tilbake mot ryktene.

SLÅR TILBAKE: - I motsetning til diverse skriverier den siste tiden, forlot ikke Mr. Marley meg mens jeg var gravid med dette barnet, skriver Lauryn Hill på Twitter. Foto: AP
SLÅR TILBAKE: - I motsetning til diverse skriverier den siste tiden, forlot ikke Mr. Marley meg mens jeg var gravid med dette barnet, skriver Lauryn Hill på Twitter. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag fødte popstjernen Lauryn Hill (36) en liten gutt. Men den nybakte mammaen har så langt vært svært hemmelighetsfull rundt hvem som er far til barnet.

36-åringen har fra før av fem barn sammen med sønnen til reggea-legenden Bob Marley, Rohan Marley. Tirsdag gjorde hun det derimot helt klart at Rohan ikke er pappa til det sjette.

- I motsetning til diverse skriverier den siste tiden, forlot ikke Mr. Marley meg mens jeg var gravid med dette barnet. Vi har vært borte fra hverandre over lang tid de siste årene, men de fem barna vi har sammen forblir en eneste stor glede for oss, skriver superstjernen på sin egen Twitter-profil.
 
Marley selv bekrefter langt på vei at Lauryn Hills opplysninger stemmer. På Twitter skrev han nylig at han har «stor kjærlighet og respekt for mammaen til hans fem barn». To dager senere skrev han at han ønsket Hill «lykke til med fødselen av hennes nye sønn».

Til avisen The Houston Chronicle avviste Rohan i juni ryktene om at han og Lauryn har giftet seg.

- Jeg er ikke gift og og venter ingenting. Lauryn er ikke gravid med mitt barn heller, sa han til avisen den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dramatisk fødsel for sangstjernen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer