- Han er ikke egnet til å ta hånd om barna

Kourtney Kardashian kjemper med nebb og klør for at eks-kjæresten Scott Disick ikke skal få delt omsorgsrett.

BITTERT BRUDD: Kourtney Kardashian skal være villig til å gå langt for å hindre Scott Disick i å få delt omsorgsrett for barna deres. Foto: Scanpix
BITTERT BRUDD: Kourtney Kardashian skal være villig til å gå langt for å hindre Scott Disick i å få delt omsorgsrett for barna deres. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With The Kardashians»-kjendisen Scott Disick (32) er i hardt vær i disse dager.

32-åringen og Kourtney Kardashian (36) er i full strid om hvem som skal ha omsorgsretten for deres tre barn, etter at de avsluttet forholdet i sommer.

Nå hevder en kilde nær familien at Kourtney kjemper med nebb og klør for at hun skal få omsorgsretten for barna.

- Hun vil aldri godta delt omsorgsrett. Kourtney mener at Scott er en uansvarlig fyllik som ikke egner seg til å ta hånd om barna alene, skal en kilde ha sagt til People.

Begeret rant over

VAKKER: Kourtney Kardashian så strålende ut på magasinet Cosmopolitans 50 års-feiring. Foto: SipaUSA
VAKKER: Kourtney Kardashian så strålende ut på magasinet Cosmopolitans 50 års-feiring. Foto: SipaUSA Vis mer

Scott er kjent som en stor festløve og har flere ganger måttet sjekke inn på rehabiliteringssenter. Men det var da det dukket opp hete bilder av ham og ekskjæresten, at begeret rant over for Kourtney.

- Kourtney virker som om hun er helt ferdig med Scott denne gangen. Alle avgjørelsene skal tas nå, men det er ingenting som er avgjort enda, skal en kilde ha sagt til People.com.

Best med brudd

Flere ganger har Disick blitt nektet adgang til familiens hus over lange perioder, på grunn av overdreven alkoholbruk. Og det ser ikke ut til at han har roet seg ned.

- Hun følger med på Scott via sosiale medier. Men i stedet for å bli sint på ham, har hun heller innsett at et brudd er til det beste, utdyper kilden.

Andre medier spekulerer i at paret vil finne tilbake til hverandre, på grunn av barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (7 mnd).

- Det er ikke lett for henne å være alenemor, men hun er vant til det. Hun har alltid tatt mesteparten av ansvaret og det går fortsatt veldig bra. De har ogå en barnevakt tilstede, sier kilden.

Hverken Kourtney eller Scott har kommentert de siste påstandene foreløpig.

DEN GANG DA: Kourtney Kardashian og Scott Disick da de var lykkelige.  Foto: Afp
DEN GANG DA: Kourtney Kardashian og Scott Disick da de var lykkelige. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Kanye West raser mot Scott Disick