<strong>KONGELIG BLOD:</strong> En slektsforsker har funnet ut at Johnny Depp har et snev av kongelig blod. Foto: Stella Pictures
KONGELIG BLOD: En slektsforsker har funnet ut at Johnny Depp har et snev av kongelig blod. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han er i slekt med dronning Elizabeth

Kongen av Hollywood og dronningen av Storbritannia skal angivelig være i slekt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kongen av Hollywood og dronningen av Storbritannia skal ifølge slektsforsker Nick Barratt, være i slekt. Han forteller at «Pirates of the Caribbean»-skuespiller
Johnny Depp (47) er 20-menningen til dronning Elizabeth av Storbritannia, skriver mirror.co.uk.

- Da jeg undersøkte Johnnys historie, oppdaget jeg en link til den kongelige familien. Senere laget jeg et familietre som viser hvordan de er i slekt. Vi må mer enn 500 år tilbake i tid for å nå det punktet, sier forskeren.

Dr Barratt, som er redaktør for magasinet «Your Family History», sporer skuespillerens forfedres familienavn, Deppes, tilbake til det 14.århundre i England.

- Jeg tror absolutt at det er en link mellom Depp og kongefamilien, men jeg tviler på at vi noen gang kan bevise det hundre prosent, sier han.


Johnny Depp ble født i Owensboro i 1963 og hans nærmeste forfedre var bønder.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Se, så liten han er!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer