Bruce Willis og Emma Heming Willis:

- Han er herlig romantisk

Under actionheltens tøffe ytre, skjuler det seg en myk og romantisk mann.

SKRYTER AV EKTEMANNEN: Bruce Willis og Emma Heming Willis har vært gift i ni år - og på bryllupsdagen delte hun dette søte bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Emma Heming Willis
SKRYTER AV EKTEMANNEN: Bruce Willis og Emma Heming Willis har vært gift i ni år - og på bryllupsdagen delte hun dette søte bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Emma Heming Willis Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespilleren Bruce Willis (63) har blitt superstjerne ved å spille hardtslående actionhelter på film.

Samtidig er det ofte et element av varme i rollene han spiller. Nå viser det seg at det er hans sanne jeg som stikker fram.

- Ektemannen min er herlig romantisk! Han er jo født i fiskenes tegn, så jeg hadde ikke forventet noe annet. Han er av natur bare en søt, omtenksom og snill mann, skryter kona Emma Heming Willis (39) i et intervju med The Glow.

Lakker negler

Emma og Bruce har vært et par i 11 år nå, og i løpet av den tiden har de blitt foreldre til to skjønne jenter, Mabel (5) og Evelyn (3).

På tross av at actionstjernen begynner å bli godt voksen, har han de siste årene omfavnet småbarnsfasen med alt fra bleieskift til lakking av negler på døtrene – og han elsker det.

Bruce har fra før tre barn etter ekteskapet med Demi Moore (55), døtrene Rumer (29), Scout (26) og Tallulah (24).

Og med seks jenter i familien, er han lykkelig.

- Jeg har lært at livet mitt handler om familien min og vennene mine. Når jeg ikke jobber, er dagene mine viet til kvinnene i mitt liv. Jeg trenger ikke noe mer enn det, sier den barske 63-åringen selv til magasinet Zoomer.

Saken fortsetter nedenfor.

Planlegger romantikken

Og når Bruce Willis skal slappe av sammen med kona si, mangler de ikke ting å gjøre.

Ekteparet har nemlig svært mange felles interesser de kan hygge seg med sammen.

- Vi er veldig like når det kommer til interesser. Vi elsker å spise god mat, vi elsker Broadway, å høre på live musikk, gå på stand up-shows, krølle oss sammen i senga og se på TV eller legge et puslespill sammen, forteller Emma til The Glow.

KVALITETSTID: Bruce Willis, kona Emma og døtrene Mable (t.v.) og Evelyn avbildet sammen i Santa Monica i fjor sommer. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KVALITETSTID: Bruce Willis, kona Emma og døtrene Mable (t.v.) og Evelyn avbildet sammen i Santa Monica i fjor sommer. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Tobarnsmoren mener at nøkkelen til et godt forhold er å prioritere hverandre - og å planlegge godt:

- Å sette av tid til stevnemøter er ekstremt viktig. Vi prøver å finne tid til det en gang i uka. Ja, jeg skriver det faktisk opp i kalenderen min, forteller hun til The Glow.

- Å komme oss ut av huset bare vi to, uten ungene, er viktig for forholdet vårt.

INTERVJU: Reporteren hadde en litt hard dag på jobb da han skulle intervjue Bruce Willis i forbindelse med premieren på filmen «Red 2« i 2013. Se hvorfor! Video: Radiokanalen Magic 105.4. Vis mer Vis mer

Da paret feiret ni år som mann og kone i slutten av mars, delte for øvrig Emma et søtt bilde av seg selv og Bruce Willis på Instagram.

I teksten til bildet skrev hun blant annet at duoen på ingen måte har et «perfekt» ekteskap, og at de absolutt har sine utfordringer.

- Men jeg har innsett at kjærlighet virkelig handler om å være uselvisk og kun ønske det beste for partneren sin. Deres suksess er din også. Deres fiaskoer preger en dypt, og man deler det også, skrev Emma Heming Willis blant annet.

LES OGSÅ: - Kim spyttet på Tristan på fødestua

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer