Bruce Willis og Emma Heming Willis:

- Han er herlig romantisk

Under actionheltens tøffe ytre, skjuler det seg en myk og romantisk mann.

SKRYTER AV EKTEMANNEN: Bruce Willis og Emma Heming Willis har vært gift i ni år - og på bryllupsdagen delte hun dette søte bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Emma Heming Willis
SKRYTER AV EKTEMANNEN: Bruce Willis og Emma Heming Willis har vært gift i ni år - og på bryllupsdagen delte hun dette søte bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Emma Heming Willis Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespilleren Bruce Willis (63) har blitt superstjerne ved å spille hardtslående actionhelter på film.

Samtidig er det ofte et element av varme i rollene han spiller. Nå viser det seg at det er hans sanne jeg som stikker fram.

- Ektemannen min er herlig romantisk! Han er jo født i fiskenes tegn, så jeg hadde ikke forventet noe annet. Han er av natur bare en søt, omtenksom og snill mann, skryter kona Emma Heming Willis (39) i et intervju med The Glow.

Lakker negler

Emma og Bruce har vært et par i 11 år nå, og i løpet av den tiden har de blitt foreldre til to skjønne jenter, Mabel (5) og Evelyn (3).

På tross av at actionstjernen begynner å bli godt voksen, har han de siste årene omfavnet småbarnsfasen med alt fra bleieskift til lakking av negler på døtrene – og han elsker det.

Bruce har fra før tre barn etter ekteskapet med Demi Moore (55), døtrene Rumer (29), Scout (26) og Tallulah (24).

Og med seks jenter i familien, er han lykkelig.

- Jeg har lært at livet mitt handler om familien min og vennene mine. Når jeg ikke jobber, er dagene mine viet til kvinnene i mitt liv. Jeg trenger ikke noe mer enn det, sier den barske 63-åringen selv til magasinet Zoomer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer