Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik ble mødre:

- Han er helt perfekt

«Farmen»-paret er blitt foreldre til en liten gutt.

MØDRE: Tonje og Lene er endelig blitt mødre for første gang. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
MØDRE: Tonje og Lene er endelig blitt mødre for første gang. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) ble introdusert for det norske folk da de i 2018 deltok i den populære realitykonkurransen «Farmen», hvor førstnevnte gikk helt til topps.

I april i år kunne «Farmen»-paret avsløre at de til høsten skulle bli foreldre.

«Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg-og-dalbane» skrev Tonje og Lene på Instagram, der de røpet babynyheten.

Videre fortalte de at de hadde gått for IVF-behandling, som er assistert befruktning, og at det var Lene som skulle bære frem barnet.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Nå kan den populære duoen avsløre at ventetiden endelig er over - de har blitt foreldre for første gang. Det bekrefter de selv overfor Se og Hør

- På mandag fikk vi en søt liten tass gjennom planlagt keisersnitt. Det var et utrolig fint og rørende øyeblikk, forteller Tonje, mens Lene skyter inn:

- Han er helt perfekt.

Babynyheten har de begge også delt på hver sin Instagram-profil:

De første døgnene som en familie på tre har de bare kost seg og brukt tiden på å bli kjent med det nyeste tilskuddet.

- Vi har blitt et godt team allerede. Jeg ammer, mens Tonje tar seg av bleieskiftingen, forteller Lene.

Paret forteller at de ikke helt har bestemt seg for navn, men at det står mellom to alternativer de må bli enige om.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Innbilt svangerskap

De nybakte mødrene har tidligere fortalt til Se og Hør at de valgte å gå for planlagt keisersnitt, da babyen lå i seteleie. Og keisersnittet gikk helt som det skulle.

- Det gikk veldig fint. De på sykehuset er superflinke og vi følte oss veldig trygge. De tok godt vare på oss, forteller duoen.

Lene forsikrer om at hun føler seg i god form etter operasjonen. Foruten litt smerter har hun ikke hatt noen plager i etterkant. Nå skal hun bare ta det med ro i et par uker, og unngå å løfte så mye annet enn den lille babyen. Og så får hun selvfølgelig god hjelp av Tonje.

Men selv om det ikke er hun som har båret fram barnet, kjenner også Tonje at kroppen hennes har forberedt seg på morsrollen:

- Jeg må ha hatt et innbilt svangerskap. Puppene mine sprenger, ler hun.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Tyngre og tyngre

Da Se og Hør snakket med Lene for noen uker siden, innrømmet hun at hun begynte å bli klar for å få ut lillegutt:

- Nå begynner det å bli ganske tungt og jeg merker at jeg ikke har den samme energien. Det blir liksom tyngre og tyngre for hver dag nå, og det kjennes ut som han begynner å bli klar for å komme ut - og det er egentlig veldig fint.

32-åringen holdt seg imidlertid i fysisk aktivitet til langt ute i graviditeten, og har generelt vært i veldig god form.

Nå er paret klare for å ta fatt på livet som foreldre til den lille gutten.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: Funkygine røper kjønnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer