MØTTE HVERANDRE PÅ RALLYBANEN: Robinson-deltager Kathrine Pehrsson har lagt ut flere bilder av seg selv sammen med Hans Petter Buraas på sin personlige blogg. Her er de i danske "Zebra Grand Prix" sammen med Mikkel Gaup og Mina Hadjian. Foto: http://kathrinepehrsson.blogg.no/
MØTTE HVERANDRE PÅ RALLYBANEN: Robinson-deltager Kathrine Pehrsson har lagt ut flere bilder av seg selv sammen med Hans Petter Buraas på sin personlige blogg. Her er de i danske "Zebra Grand Prix" sammen med Mikkel Gaup og Mina Hadjian. Foto: http://kathrinepehrsson.blogg.no/Vis mer

- Han er helt perfekt

Hans Petter Buraas kobles til ny kjendis.

SEHER.NO: Etter at forholdet til den tidligere "Big Brother"-deltakeren Anette Young tok slutt, kobles Hans Petter Buraas (34) nå til en ny blond reality-kjendis.

Torsdag kom han som Robinson-deltageren Kathrine Pehrssons gjest på festpremieren til realityserien i Oslo. Der skal tonen ha blitt så god at romanseryktene raskt begynte å løpe.

- Forholdet til Anette tok slutt for lenge siden. Nå tar jeg en dag av gangen. Jeg er fortsatt singel, men Kathrine er en flott jente, sier Buraas til Seher.no.

Siden deres første møte under en TV-innspilling i Danmark for tre uker siden, har duoen møtt hverandre flere ganger.

På sin private blogg (ekstern lenke) har Pehrsson (25) lagt ut flere bilder av seg selv sammen med den tidligere alpintstjernen.

Overfor Seher.no innrømmer glamourmodellen at hun var en "Burre"-fan allerede før hun møtte ham i Danmark.

- Jeg husker at jeg klippet ut bilder av ham, da han var på toppen som alpinist, he he. Jeg liker karer som er skikkelige menn, sier hun til Seher.no.

"Fridde" i bilen

Buraas og Pehrsson deltok begge i den danske versjonen av TV-programmet "Zebra Grand Prix", hvor kjendiser konkurrerer mot hverandre på rallybanen - da de møtte hverandre første gang.

Etter å ha havnet i samme bil, ble stemningen så høy at Kathrine Pehrsson endte opp med å "fri" til Buraas under løpet.

- Jeg ropte noe sånt som at jeg var klar for å gifte meg med ham hvis vi overlevde, ler glamourmodellen til Seher.no.

Hun ler også når Seher.no spør henne om romanseryktene som svirrer rundt henne og Buraas, men nøler ikke med å vise sin begeistring for den tidligere slalåmkjøreren.

- Jeg er singel fortsatt, og Buraas er en god venn. Men det er jo ingen tvil om at han er en type mann som jeg kan falle for. Han er helt perfekt, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er åpen for Robinson-romanse